- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tzoltan21
tag
Mi a vélményetek? írtam feljebb, hogy az ASUS X550VX laptopommal fagyásgondok voltak...Ami persze azóta sem oldódott meg, gariban kicserélték az alaplapot, de a gép még mindig lefagy időnként és már elég idegesítő. Amire én gyanakszom az a skylake bug, mert, ha AVX-et használó alkalmazást használok/tesztelek a gép perceken belül kifagy. Mondjuk a hőfokok is elég silányak, mert nem rest felmenni 90 fok fölé felmenni, hála az ASUS silány minőségű pasztájának. Mivel már szét volt szedve a laptop megérné újrapasztázzam? Egy kis MX-4 nem ártana neki
Írták külföldi fórumon, hogy volt akinek 95 fokról 65 fokra esett vissza a hőmérséklet, csak mert újrapasztázta az X550VX lapiját
-
Tzoltan21
tag
válasz
Tzoltan21 #28198 üzenetére
Visszavittem a gépet. De nem voltak túlzottan segítőkészek. Azt mondták, hogy újra szervizbe kell küldeni, elvinni, megállapítják, hogy tényleg rossz-e a laptop. Utaltam finoman rá, hogy kicseréltetném egy másik hasonló árkategóriájú gépre, de mintha meg sem hallotta volna az eladóhölgy. Azt is mondta, hogy több hétbe, akár hónapba telik mire az Asus megjavítja, vagy megállapítja, hogy tényleg hibás. Megmondtam, akkor használom így a gépet és elhoztam. Írtam levelet a fogyasztó védelemnek, hogy ilyenkor mit lehet tenni aztán meglátjuk...Nem szoktam az asztalt verni, de most picit jogosnak érzem.
-
Tzoltan21
tag
válasz
persil #28185 üzenetére
Én közben rájöttem, hogy mi baja a laptopomnak. Proci...Olvastam itt a skylake bugról és követtem az utasítást, és ahogy elindítottam a tesztet fagyott a gép 2x is egymás után.
Ma sajnos nem tudtam bemenni a boltba, de holnap visszaviszem és kérek egy másik gépet ugyanebben az árkategóriában.
-
Tzoltan21
tag
-
Tzoltan21
tag
válasz
persil #28183 üzenetére
Hétfőn mindenképp visszamegyek a kiskerbe és elmondom, hogy hibás a termék, valamint felmutatom a szerviz lapot is amit kaptam. Aztán remélem, hogy választhatok egy másik terméket. Mondjuk, ha már ASUS akkor a K szériát lenne érdemes megnézni, csak azok ugye drágábbak és célszerű lenne ebben az árban mozogni...
-
Tzoltan21
tag
Sziasztok!!
Egy nagyon érdekes problémával fordulok Hozzátok. Február végén sikerült vennem az extreme digitalból egy ASUS X550VX típusú laptopot. Az I5-6300HQ 4GB ramos változatot.
Amikor megkaptam a laptopot windows telepítésnél kékhalál...Bármilyen windows-t akartam rá rakni 7-től felfelé kékhalál volt a jutalmam...Visszavittem másnap kicserélték. A második laptopra felment a windows 10 hibátlanul...Pár nap után azt tapasztaltam, hogy kifagy a laptop fekete képpel, de úgy fekete a kép, hogy a kijelző világít, viszont semmire sem hajlandó reagálni a gép csak ha kikapcs-bekapcs...Próbáltam drivert frissíteni, próbálkozni régebbi-újabb driverrel, de mindig előjött ez a furcsa fagyás. Újraraktam a windows hátha...és ezután sem oldódott meg a probléma. Érdekes, hogy ez a jelenség nyugalmi helyzetben jelentkezik legtöbbször és van olyan is, hogy 2-3 napig nem jön elő, de olyan is van, hogy 1 nap akár 2x is kifagy.
Az Asus szervizhez fordultam, előző hét kedden el is vitte a futár, szerdán megérkezett és írták, hogy javítás alatt van, csütörtökön már feladták a futárnak és pénteken azaz tegnap meg is érkezett. Csütörtökön még felhívtam őket, hogy mi volt a baj, azt mondták alaplapot cseréltek és átment minden hardveres teszten. Örültem is neki, pénteken átvettem a csomagot. Biztos ami biztos alapon újra raktam a wint a legújabb win10-et a 1703-at. Driverek felmentek szépen, a gép szuperál. Este asszonnyal filmet nézünk, és megint..........fekete képernyő és kifagyott minden. Én már teljesen tanácstalan vagyok. Nem futott a háttérben semmi egyéb alkalmazás, és még sosem tapasztaltam korábban ilyet egyetlen géppel sem.
Utolsó mentsváram pedig az lesz, hogy hétfőn bemegyek az Extreme Digitalba és kicseréltetem egy másik márkájú gépre...
Valaki találkozott ilyen jelenséggel? Esetleg van valami ötlet ilyenkor?
A válaszotok előre is megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged