- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
persil #28256 üzenetére
Ja és elfelejtettem, hogy kb másfél hónapos a gép, ez a hülyeség most jött elő először. Akkor egyszer feltettem, az akkori legfrissebb drivert, ha szólt az experience, akkor frissítettem és ennyi, sosem fordult elő eddig, hogy eltűnt volna az ikonja és kiírja ezt a baromságot.
Ráadásul asztalon jobb gombbal sem lehet előhozni az nvidia vezérlőpultot, mert nincs ott a lehetőség. Ugye megy minden közben normálisan, a gpu is működik, mivel minden játékom megy, de nem tudok az nvidia vezérlőpultban így állítani semmit, ami elég zavaró. Meg amúgy sem normális dolog ez az egész.
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Baromi furcsa probléma ütötte fel a fejét. A gépen(asus k501) nem történt semmilyen módosítás, és magától egyik napról a másikra eltűnt a tálcáról az nvidia vezérlőpult és az experience ikonja. Ha kézzel meg akarom nyitni a vezérlőpultot, akkor a következő hibaüzenet fogad:
"Az NVIDIA megjelenítési beállítások nem érhetők el.
Jelenleg nem csatlakozik megjelenítő az NVIDIA GPU-hoz."Ha az experience-t nyitom meg, akkor viszont minden úgy tűnik, hogy rendben van és írja is, hogy a legfrissebb illesztőprogram van fent.
Ráadásul minden játékom úgy fut, ahogy kell, szóval a gpu is rendeltetésszerűen működik.
Amitől még érdekesebb, hogy tegnap is ez volt, de akkor újra felraktam a drivert és mára megint magától eltűnt az ikon.Most mi van, mi ez?! :S
-
persil
nagyúr
válasz
Tzoltan21 #28184 üzenetére
En is az itteni fotumozok tapasztalata/sok esetben szakmai hozzaertese alapjan valasztottam x helyett gyengebb teljesitmenyu es magasabb aru k szerias gepet es igy utolag baromi jol dontottem.
Inkabb legyen ugyanannyi/tobb penzert kicsit kisebb teljesitmenyu, de azt legalabb stabilan mindig hozza, osszehasonlithatatlanul jobb minosegben.
Sem throttling, sem melegedesi problemak nem jelentkeznek, illetve altalanossagban is "jobb erzes" hasznalni. Ugye van itthon x-es gep is, szoval tudok mihez viszonyitani. (Bar parom szereti, komoly baj azzal sincs, de az joval gyengebb, nincs mit huteni, szoval nem akkora gond a gagyi hutes)
Egy szo, mint szaz, en a helyedben kiharcolnek egy masik gepet, de ha nagyon nem akarjak, akkor is addig mennek amig vegre nem adnak egy normalisan mukodo peldanyt.
Szrk.: gtx 950m melle amugy is teljesen felesleges a negymagos i5, eleg melle egy u-s proci is. En is jatszok a gepen, szoval nem csak hasrautok
-
persil
nagyúr
válasz
Tzoltan21 #28180 üzenetére
Nekunk itthon ket asus is van, mindkettovel maximalisan meg vagyunk elegedve(felesegemmel, akinek raadasul X szerias gepe van), szoval ezt nem lehet leszurni gyartora, hogy "azert mert asus".
Ettol ne inogjon meg a bizalmad, az sajnos elofordul egy egymillas gepnel is, hogy lejon a szalagrol egy hibas peldany es te fogod ki :/
Itt inkabb az lehet a baj, hogy az az alaplapcsere nem volt alaplapcsere, csak vackoltak valamit es visszakaptad hibasan, ami magyarorszagon nem lenne nagy meglepetes sajnos.
Vidd vissza, kerd el a penzed es vegyel mashol gepet. Legalabbis en masodik/harmadik alkalom utan ezt tennem. Egyszer kifogsz egy szart, az benne van a pakliban, de ha javitas utan ugyanolyan, az elfogadhatatlan. Nalam legalabbis.
Szrk.: mondjuk az x sorozatrol sok jo visszajelzest nem hallhattal, sajnos nem eppen jol sikerult szeria, itt ph-n is a nem ajanlott gepek kozt vannak.(hutes - eros hardvernel, anyaghasznalat, billentyuzet, kijelzo, stb...)
-
persil
nagyúr
válasz
#11302912 #28139 üzenetére
"Ez az amit nem hiszek el, mert meg soha nem volt itt egyetlen ember sem aki pozitivan ertekelt volna barmit. Plusz, meg soha olyan se esett meg, hogy valaki 10-100 gepet/kepet/felvetelt mutatott volna azokrol a hude baromi rossz gepekrol."
Ohm. De.
De mindegy, en nem is szeretnek, nem is fogok vitazni.
-
persil
nagyúr
válasz
#11302912 #28128 üzenetére
Az a problema, hogy te egy darab y50-70rol alkotsz velemenyt, a "gane" forumon a hozzaertobbek pedig tobb tiz/szaz darabrol.
En is ettem egyszer egy kurva szar zserbot, megsem mondom, hogy az osszes tobbi is az. Egy darab, az nem statisztikai minta. Tobb szaz viszont mar lehet.
-
persil
nagyúr
válasz
Pyro05 #28103 üzenetére
Minden jatek, vagy csak egy? Utkoztem mar olyan jatekba, ami mindentol fuggetlen darabosnak erzodott, ha nem volt meg min egy bizonyos fps. Nem ezt erzed? Megneznem mas jatekkal is.
Meg, ha windows energiagazdalkodasi opciokban 99%-ra allitod a proci max teljesitmenyet, akkor elviekben nem kapcsol turbora, ezt is kiprobalnam, hatha ott baszodik be a homerseklet/hutes.
Ennel tobb/jobb otlettel pedig majd remelhetoleg a hozzaertobbek tudnak szolgalni
-
persil
nagyúr
válasz
steelsec #28090 üzenetére
Ez eddig is egyertelmu volt szamomra, de a szoban forgo tipusnal ramot otthon nem lehet boviteni(kulonben nem is irtam volna ide, egy modult minden hulye be tud vagni a gepbe) mivel egy fem hogyishijjak van rajta, amit otthon megfelelo eszkozok/tapasztalat nelkul csak rongalassal lehet eltavolitani.
Szal marad a szerviz, csak ugye kerdes az volt, hogy ha en egy nekem szimpinek tuno random szervizbe viszem, akkor is marad e a garim, vagy mindenkepp asus-ekat kell hivnom.
-
persil
nagyúr
Szaisztok!
Asus k501ux-et vettem nem reg, de vasarlaskor nem volt lehetosegem 8 giga rammal kerni -.-
Szerencsere nincs rajta szereloablak, es ahogy elnezem neten a ramok eleve fedve vannak egy femkupakkal.
Na, most igy utolag ennek a bovitese, hogy megy? Van olyan uzlet/szerviz/valami budapesten, ahol garanciavesztes nelkul megoldjak nekem?Ha csak a hivatalos szerviznel lehet bovittetni, akkor mennyi ideig kene nelkuloznom a gepet?(egy 3 perces ramcsere ugye, de gondolom 1-2 hetig kotlanak meg ezen is) Illetve, mennyibe kerulhet maga a process? Nyilvan a ram aran felul kerdem.
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest