Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Herbali tag Asuras 
 Neked is leírom!!
 Nekem A6m notim van. (Mobil Sempron 3400+) Az öcsémnek Celeronos (nem Asus)
 Igen! Sempron esetében van jelentősége a Power4Gear-nek! Ha nem lenne mi értelme volna neki: Hiszen be tudod állítani az órajelet 100, 75, 50 és 25%-ra. Határozottan állíthatom, hogy a Celeron jobban melegszik. Én használtam mind a kettőt és ezt tapasztaltam. Az én gépemen nem lehet hallani a ventit mert olyan lassan pörög. Az öcsém gépén gyakran felpörög és érezhetően melegebb a gép hasa. Hiszen be tudod állítani az órajelet 100, 75, 50 és 25%-ra. Határozottan állíthatom, hogy a Celeron jobban melegszik. Én használtam mind a kettőt és ezt tapasztaltam. Az én gépemen nem lehet hallani a ventit mert olyan lassan pörög. Az öcsém gépén gyakran felpörög és érezhetően melegebb a gép hasa.
 Szal KÖNYÖRGÖM felejtsük már el ezt a régi mítoszt, hogy a Sempronok vagy csak egyszerüen az AMD-k jobban melegszenek.   Eleve a Sempronok képesek az órajel szabályozásra. Épp ezért melegszik kevésbé. Eleve a Sempronok képesek az órajel szabályozásra. Épp ezért melegszik kevésbé.
 De ha visszakeresed a hozzászólásaimat a régi topicban akkor ott ezt már kitárgyaltuk.
 Kijelző: Az öcsém gépe 4:3-as, az enyém széles. Szerintem ez szebb képet produkál. Eleve nagyobb a felbontása is. Nem bántam meg, hogy széles kijelzőset vettem. Gyönyörű képe van. Pedig én is féltem töle. De volt aki meggyőzzön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- OLED monitor topic
- Ingatlanos topic!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hiszen be tudod állítani az órajelet 100, 75, 50 és 25%-ra. Határozottan állíthatom, hogy a Celeron jobban melegszik. Én használtam mind a kettőt és ezt tapasztaltam. Az én gépemen nem lehet hallani a ventit mert olyan lassan pörög. Az öcsém gépén gyakran felpörög és érezhetően melegebb a gép hasa.
 Hiszen be tudod állítani az órajelet 100, 75, 50 és 25%-ra. Határozottan állíthatom, hogy a Celeron jobban melegszik. Én használtam mind a kettőt és ezt tapasztaltam. Az én gépemen nem lehet hallani a ventit mert olyan lassan pörög. Az öcsém gépén gyakran felpörög és érezhetően melegebb a gép hasa. 
  Pyttawrx
 Pyttawrx