- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Kapanyél #35228 üzenetére
+1 a 60%-nak. Majd 2,5 év múlva értekezünk melyik volt a jobb. Most járok durván fél évnél. Azért fentiekkel egyet értek használni kell nem hímestojás, de azért döglött akksival se akarom eladni ha valaha eladom.
Furcsa nekem ez a kanóc, nem kanóc kérdés. Ugye a laptop = mobilitás , de eszembe nem jutna nem hálózatról üzemeltetni, le is veszi olyankor a teljesítményt, nem is kapom meg a gép teljes kapacitását.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
MinionFlasH #35176 üzenetére
Sikerült már dönteni? kíváncsi vagyok
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #35178 üzenetére
Én kellemetlenül éreztem magam, mert egy márka mellett letettem a voksomat , és folyamatosan tolták bele az arcomba, és tolták le a torkomon a másik márkát. Keresd vissza bátran. Én köszönöm nem kérek belőle.
Egy dolog amikor értelmesen leírja, hogy nézd ez a típus ez a márka ilyen és ilyen tapasztalatokkal bír inkább ezt és ezt ajánljuk, és egy az amikor ott gyakorlatilag Lenovo értékesítők írnak, és minden szar és csak a lenovo az isten és az egyetlen,
Egy kicsit utána olvasva interneten annak a márkának a hátterét, hát közel sem az. Mint ahogyan minden nagy gyártó aki tömegesen értékesít eszközöket, lesznek meghibásodási ráták, hol több hol kevesebb. De mindegy én nem állok le ilyenekkel. Szerencsére jól választottam, egy jó típust, ráadásul frissített 2022-es típust fogtam ki, úgy hogy innentől lenovozzanak nyugodtan, csak a lenovo topikban ha lehet.Talán a kevesek közül pl KH kolléga írja le értelmesen a Pro és Kontrákat és nem fröcsögi tele marhaságokkal és elvakult márka fanatizmussal a topikot. Neki komoly szerviz tapasztalatai is vannak, tehát nem a levegőbe beszél. Ha ő írja, hogy ne vedd meg azt elfogadom.
Pont ő volt az aki a fröcsögés ellenére azt mondta, ez egy nem rossz termék ha jó szériát fogsz ki szeretni fogod. Így is lett. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
MinionFlasH #35176 üzenetére
Ez nagyon rendesen jó ár! Én asszem a Telekom kínálatában 400k alatt kaptam el mindenfajta magenta kedvezményekkel, de még azt is sokaltam érte. Most volt olyan, hogy 550 ezer 600 ezer is (Asus listaáron). A 429 ilyen helyzetben pazar ár.
Hűtés: Vigyázok a kis aranyosra, téli időszakban már nem vittem munkába (hőtágulás, párakicsapódás para) nem érdekel ki mit mondd. Nem mindig van fél órám , órám visszahűteni mielőtt haza indulnék az irodából. Szóval emlékeim szerint minden fajta hűtés nélkül is Dayz, COH alatt sem volt több 75 foknál a hőmérséklet tehát megáll olyan 65-70be saját magától. Hűtőpaddal ez 55-60-65 fok de nagyon játékfüggő a dolog. Én egy kupakot ha találtam vagy egy vastag ilyen letépős jegyzettömböt tettem pontosan hátulra középre ahol semmilyen szellőzőrács nincsen (majd fogod látni), van gyári emelés egy ilyen piros KÚP, de az kevés. Viszont ez a kis emelés elképesztő mennyit dob rajta szellőzés szempontból.
Mérőeszközöm nincsen, MSI After adatokat írtam az előbb.
Néhány tesztet szívesen megcsinálok mielőtt vásárolsz, de én FHD/60 fps környezetben játszom, tehát ott nincs kérdés. Tudna 80-100 fps-t is de nem kell felesleges.
De tesztelhetünkNem csalok, itt egy gép az irodából,
csak csupaszon ahogy kell, alá egy bill mellette az egér aztán GO!
Egy ilyen szütyőt mindenképp ajánlok hozzá, alzában 4000 forint, bőven megéri, hogy semmi sem érjen hozzá garantáltan a fedlaphoz amikor szállítod. Szállítás?! ..hát igen azt kell mondjam igaza van kollégának, 2,6kg nem könnyű és mellé táp, egér, bill, hűtőpad, bizony húzza a vállam rendesen ha mindennel cuccolok pl anyósékhoz. Mert inkább a gépet nézem mint az anyóst ugye értjük.
Táska:
Elsőre ezt rendeltem valami potom 10k volt, a másikon is gondolkozom ami ilyen szögletes, de ebben olyan szinten elférsz, hogy komplett bevásárlásokat ebben végzek magamnak otthonra. Az nem kevés cucc. Gépnek belül szépen rekesz amibe becsúszik, külön tápnak rekesz, és hatalmas bendő amibe hűtőpad, bill egér minden elfér, csak a vállad bírja. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
MinionFlasH #35171 üzenetére
Azt a topikot engedd el, és töröld ki a listázásból!! Azóta vagyok boldog amióta azt nem olvasom. Kolléga téved, ha nem Lenovod van oda be se menjél, gyakorlatilag. Ott az az isten.
Egyszer bemásolom nekik mit írnak a redditen a lenovo gamer gépekről is. Mert ugye Asus-t fikázni azt muszáj mindig.Melegszik? Elmondom neked első AMD gépem, de ilyen hűvös procival mobil szinten még nem találkoztam. Pedig 30 éve foglalkozom Intel gépekkel. Én vágok vele videót, játszom rajta, közvetítek élőben futamot, és minden feladatot tökéletesen elvégez. Melegedés? Azt inkább hagyd meg a 3070-80-90 tulajoknak, ott van melegedés nem kevés. Gyakorlatilag a proci könyékből kiráz mindent nincs szükség izzadásra. A 2022-es modellnél fejlesztette az Asus a hűtőrendszert. Oké nem egy ROG szint a belseje, de foglalkoztak vele láthatóan. Ha visszakeresed linkeltem is mennyire és hogyan. Érezhető.
Egyébként vicces, hogy listaáron egy 469 ezer forintos gépről beszélgetünk belépő szinten, de igen tény ez a belépő gamer. A proci top 3 mobil cpu csak mondom. Kijött a legújabb Ryzen 9 azért lett Q4-ben top 10. Úgy konvertál mint kés a vajban. Nyolc mag 16 szál nincs kérdés.
Mikulásbá
Most az Asus topikban vagyunk, had beszéljünk ASUS gépekről ha nem gond. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
MinionFlasH #35167 üzenetére
Szia
Dekára pontosan ugyan ilyen laposom van A17 (2022) FA707RE. Meg tudom erősíteni, hogy brutális cucc!! Ebben már plussz heatpipe van két-két oldalon, ezért sokkal jobb a hűtése is mint a korábbi modellnek. A proci bivaly. Ha tudod hogyan/mire akarod használni a dGPU és a memória is bőven elég lesz (16GB). Honnan mennyiért vennéd? Végre lesz márkatárs
Bármi kérdés van , hőmérséklet, teljesítmény, játékok, hűtőpad, szívesen megosztom!
Durván fél éve használom otthon, munkában, családhoz hurcibálom, csillagos ötös -
HartgeH3-2.8
addikt
Egy jó kis TUF DASH teszt az "olcsóbb" kategóriából , aki esetleg gamer vonalon nézelődne.
Nagyon szép a Dash -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Bone123 #35058 üzenetére
Asztalin vettem észre, hogy habár le van kapcsolva a gép, kommunikál a LAN hálózaton keresztül a modemmel, hogy mit azt nem tudom. Ha nem SHIFT-el kapcsoltad le akkor ilyen hybrid megoldást alkalmaz. Kikapcsol, de kommunikál.
Ha nem kanócon vagy, akkor meríti a jó ég tudja miért. Én 60% töltöttségen vagyok, mert elhittem a marketinget. Egyszer nem dugtam rá, teljesen lemerülve várt a laptop. Mondom azt oszt igen, szépen tönkre is vágom így az akksit.
Készenlétben tartja standby, hogy reszponzívebb, vagy smoothabb legyen a gép indulása, jó ég tudja mit csinál ez amúgy kikapcsolva. Asus féle kuruzslás.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Bone123 #35056 üzenetére
Én úgy kapcsolom le a gépet amikor TELJES leállítást akarok, hogy bal SHIFT folyamatosan nyomva tart, és közben egérrel start menü, leállítás, kikapcsolás. Úgy áll le teljesen a gép. Ha nem nyomod a SHIFT-et, számolja a gép bekapcsolási idejét.
Csekkold le. (Feladatkezelő)
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #35001 üzenetére
Lejártam. Abszolút adom. Melóba amikor viszem (és oda nem hordok hűtőpadot mert sok lenne már a cucc) vagy kupakot rakok középre vagy egy ilyen letépős jegyzet tömböt pontosan középre előre, ott nincs semmilyen szellőzőrács. Rengeteget számít. Gyárilag (is) van alattuk asszem kiemelés, de az kevés.
Asus TUF táskába minden elfér becsületére legyen mondva még a pad dobozzal együtt is , de súlyban azért már ott van ha minden all-in
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Bone123 #34992 üzenetére
Ha jól fogod ki, műszer
..de tényleg.
cs.zs. #34999
Maradok én is kanócon 24/7 és 60% , cirka 3 éven belül meglátjuk jól döntöttem e.Joker88 #35000
Érdemes. Sokkal jobban , hamarabb hűl vissza a gép. Ez tapasztalat, és a load/terhelt állapot is jóval hűvösebb. Ez olyan 5-7-10 fok felhasználástól függően. Van az a hama amit meglehet venni, azt úgy hívják URAGE. Igaza van a kollégának, én még a pad dobozát is alá tettem otthon , baromira kényelmes úgy a szemnek nyaknak mindennek. Műanyag vackot ne, fémet. Ha már áldozol rá.Más: MyAsus mostanában nem küldi a frissítéseket.
Eddig küldte. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #34987 üzenetére
Érdekes, de eddig nem tapasztaltam problémát. Pedig hát pl egy Dayz pályabejáráskor bizony kell videómemória bőven. Szépen elkezdi pakolgatni a fizikai memóriát és minden megy tovább. Végtelennek meg nem végtelen mint egy minecraft. Szerintem ahogy elhagyok egy bizonyos pályaszakaszt, és beérek egy új területre ott szépen újra teleírja a memóriát, ennyi a trükk. Amúgy is direkt úgy konfigolok , hogy beleférjen mindenhol.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #34984 üzenetére
Ez engem is érdekelne mint opció, nekem önmagában a VGA teljesítménye meggyőzött FHD 60 fps-ig bezárólag. Szépen tartja, természetesen okosított konfigolásokkal, de azt továbbra is adom a hatereknek, hogy a 4GB VRAM nevetséges, és nem is értem egy 6GB miért nem fért bele fél millióba oda a nyákra.
A fizikai memóriából meddig tud elvenni? Akkor azért látom az MSI Afterben, hogy 4GB-ot eléri, és utána megy tovább a folyamat, nem dadog le a kép hanem szép smooth marad?
Gondolom igen
Érdemes felmenni emiatt 16-ról , 32-re adott esetben? -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Bone123 #34973 üzenetére
Bone ezer éve nem láttalak. Remélem jól vagy. Belenézek kicsit a mostani munkáidba ha még írogatsz. Igazából nekem az ŐS BOG ERA volt az igaz mobilarena, de kinek mi.
Csak nem átjöttél a sötét oldalra egy Asus-al?
Ha szerencséd van nem lesz annyira rossz életed nálunk -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #34923 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
bocsánat a reakció késés miatt kicsit sűrűek a napok , laptopot se viszek most melóba emiatt. Párakicsapódásoktól kell még manapság tartani 2022-ben? Kell várni hidegről be és melegből ki hurcibálás esetén? Én 30-45 percet szoktam.
Jó cucc ez a thunder, de lesz valaha olcsóbb ez a külső gpu megoldás? Ha jól nézegettem múltkor fél milla
Laptopom nem ér annyit.Fentiekre, én 30 éve ős intel fan vagyok, de ne feledjük ki a sorból a mostani Ryzen mobil platformot. Badass az a cucc. Nem azért mert ilyen egység van a gépemben hanem ami tény az tény. Az egy vadállat.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Tudom Google a barátom, de mire jó egy ilyen thunderbolt csati? Nekem is van, de csak díszeleg kihasználatlanul
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm srácok, meló után ránézek
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34692 üzenetére
Adjad neki
Én kicserélem amit kell, de beleteszek egy "Na ki a károly?!" matricát valahova amolyan easter egg-ként. Nagyon adná. Főleg ha működik is minden utána. Amúgy ezt nagyon élem, hogy egészen addig engedik, hogy bővítsen a user. Ez nálam plussz pont. Még a végén megszeretjük itt az Asus-t? Ilyet..
Na egyre jobban alakul az a gép is!
A RAMOKRA iligy vagyok. -
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34662 üzenetére
Asszem nekem is teljesen leveszi, legutóbb az volt, hogy pulzálva maradt az RGB, az ilyen fél alvó mód vagy mi a fene? Én szerencsére ritkán hagyom úgy magára , hogy aludnia kelljen. Ha használom akkor használom. Ami nekem furcsa, hogy telibe alvásnál, tehát amikor egyértelműen alvóba rakja magát, nagy ritkán így felébred az álomból, felvillan a billentyűzeten az RGB, megmutatja a képernyőn a bejelentkezést rövid időre, majd vissza alszik újra
Szoktam is mondani, mivan felébredtél?
Én nagyon gondolkozom veszek egy ilyen készletet (csavarhúzó) esetleg jöhetnének tippek melyiket vegyem. Van házilag is ilyen "bites" készletem elég minőségi, ha sima csillag van ezekben akkor az is jó, ha csak nem az a speciális fejű csavarok. Szóval filózok rajta ameddig nincs komoly gondja a gépnek megcsinálom magam. Igazából az Asus oldalán is fent van, hogy a garancia elvesztése nélkül bővíthető a gép.
Szvsz ne cipeld sehova, tedd bele.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34652 üzenetére
Szép kis pakázs , jónak tűnik.
Intel burn tesztet, szőrös fánkot, meg Prime95-öt neki, ha azt túléli akkor WIN
Azért hűtőpadot tegyél alá. Van?Szerk: Lehet eljutottak hozzájuk a topikban leírtak? ..vagy már kínosan sok volt az érdekes vélemény a guglin? Minden estre tényleg le a kalappal. Jó látni.
-
HartgeH3-2.8
addikt
GoodSpeed #34607
Reméljük tesztelik rendesen. Kíváncsi leszek. Azért illik igen ennyi csere után egy mély teszt.
Durva RAM árak vannak azért nahh. Nekem majd egy SSD is kellene, de így nincs kedvem.siskad #34609
Érdekes, hogy 45 foknál már bekapcsolnak a ventik, nálam is 60 fok felett indulnak csak el.
Ez egy nagyon jó kérdés amúgy. Elvileg ebben hasonló megoldással kellene az is. Csinálj neki manuálisan egy ventiszabályt, hátha az megoldja ezt a problémát. Néha én is használom főleg visszahűtésnél ha esetleg nincs nálam pad melóba.Digitalis
Szerintem 16 giga ram még asztaliba is elfogadható mai napig. A 4GB vram abban már egyet értek a haterekkel, hogy 2022-ben kevés, főleg egy RTX-ben, de élhető az is, ahogy a teljesítménye is. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34596 üzenetére
Na így már kicsit jobban átlátom
Azt hittem engem oda be se engednek ROG oldal, de bejelentkezett az Asus profilommal simán. Pontokat is tudtam gyűjteni. Érdekes, hogy full kitöltve az adatlapom, mégis azt írja töltsem ki, és kapok 100 pontot. A ROG terméket gondolom nem engedné regelni mert nem az. De a termékim között ott virít az A17 mint Asus termék
Játékokat én is néztem FC5-öt pont most viszem, benne van GamePass-ba.
Azért a pontokat beadhatná.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34594 üzenetére
Ez a ROG is baromi jól néz ki. Benne vagy ilyen külföldi csoportban is mint pl TUF/RUG users stb? Majd tapasztalatokat cserélhetnénk. Kíváncsi vagyok arra a gépre is, a nagyobb ár mit takar pl anyaghasználat, hűtés , egyebek terén.
Egy specifikációt tudsz majd linkelni hozzá?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34544 üzenetére
**Most nézem a laptopod specifikációit. Nem semmi...**
Köszönöm, ár/érték arányban valóban jól hozza amit kell. Legközelebb csak azért választok alsó közép, közép kat dgpu-ból, hogy, ne hallgassam a sok okost, akik jobban tudják, hogy nekem mi kellÉn elengedném egyelőre a RAM kérdést legyen elsőre garantáltan rendben a gép, minden más ráér. De természetesen megértem az álláspontod, főleg ha belefér , és így érzed majd kereknek a dolgokat. Remélem jó híreket posztolsz és nemsoká mehet az e-p**isz, méregetés, hogy mit tud a gép, és miket hoz
Az egy ROG, illik neki.Norbi is rég nem írt, remélem ott is lesz valami előre lépés az ügyben. Rájuk kell mászni, és ütni a vasat. Más nincs.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34536 üzenetére
30éveTÖRZSI szinten Intel + Nvidia fan vagyok
Első igazi AMD-m Series X-et leszámítva. Eddig kellemes meglepetés amit ad a gép , belépő szint inkább a 3050 Ti , de bakker minap néztem melóba Dayz FHD/60 fps tű éles kép, és nem szar beállításokon high/extrém multiba hibátlan. Hőfokok végig 60 fokon , még pad nélkül is. Pont azt meséltem haveroknak simán tudok ezzel (is) játszani, a nagyobb W értékű gpu egységek úgy is szarrá melegítenék az egész cuccot, így meg 2200-2500 fordulaton gyönyörűen 60 fok, 60 fps, bőven van ott még tartalék is, mert eleresztem 140fps. Gyakorlatilag nem tudsz olyan címet mondani ami ne menne így el ilyen kombóval szép képpel, rendesen konfigolva. Igen a maxed out élet az egy másik árcédula, de ez nem az a kávéház.
Éppen megálltam fotózni, azért dolgozott csak az egyikai fizikai mag 3%-ot...Szóval igen hibátlan játékra, és nincs 85fok in the house amivel kűzdenem kell csak hawai.
A proci amúgy kib*** alápakol az egésznek. Könyökből. Múltkor ment a játék, mondom lépegessen a franc ki állandóan (farmoltunk). Mellette videót vágtam futamra, mellette youtube, facebook, Discordon megosztogatások, és így kérdezte a Ryzen, hogy ennyi?
Ez így kevés nekem. Mondom ez egy állat. Jó hát az AMD a multithreading koronázatlan királya nem csodálkozom igazából, 8 mag 16 szál, nincs kérdés. Azt a képet lementem amit be tageltélMemóárba!
Ja ezt is..
Belépő szint huszároknak szeretettelAkku:
"laptop akkumulátor ápolás lesz!"
Na erre még engem nem figyelmeztetett, nem is írta sehol sem, MyAsus sem. A 60% töltöttségi szintet azt igen, azt ajánlotta ha és amennyiben tartósan hálózaton lennék. Gondoltam is ez hülye, hol a francba ne lennék tartósan hálózaton gamer laptop.
Van olyan aki nem tartósan hálózaton van egy gamer laptoppal?
Az írjon, ki tesszük ilyen mulatságosba. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34533 üzenetére
Én is használom a 60%-os módot. Ahogy KH kolléga mondta a gamer noti topikban, ha működik végre akkor viszont fogod szeretni mert nagyon jó. Ki kell fogni egy jót mint az én esetemben (bár ez se garancia semmire), vagy rendbe kell tenni. Remélem nemsokára pozitív hsz-ek születnek, és az élményekről számolunk be.
Miután rendben lesz, akkor tényleg baromi jó cucc.
Mondom ezt úgy, hogy én a belépő szinten vagyok ugyebár. (A Ryzen 7 6800H egy mocsok állat) az nem viccel.Szomorú..pedig kezdtem már fél szemmel én is nézni a TUF PC-s vonalat, de így biztos nem.
Akármilyen szabvány. Mi van veled Asus.....
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34531 üzenetére
Mindenképpen előre jelezni nekik, hogy a gyári eredeti dobozt óhajtom vissza kapni és nem zsugorfóliában , meg jelöletlen vackokban. Email, telefon, stb. Eladás során is bukó tényező ha csak csupaszon van a gép, és semmi nincs hozzá mint a Petőfi csarnokban.
Remélem szerencsétek lesz Norbi kollégával, jó lenne olvasni két pozitív eredményt végre.
Én nem is értem, hogy vettek meg engem is kilóra a marketingekkel, design-okkal, világító izékkel, meg egy fél A4-es lap matricával amit a géphez adtak. Ja és az állítólagos katonai szabványú tartóssággal, vagy strapabírósággal. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34502 üzenetére
Ő azt hiszem a harmadik körnél jár.
Idegesítő az a szervizátgondolandó, hogy oda beadod e, de mivel nagy értékű termék 3 év teljes körű garanciával, nincs nagyon más választásod. A fedlapod ha nem fóliázod le karcosan jön vissza, az eredeti dobozért könyörögni kell hogy vissza kapják + tartozékok. Nem egyet sokat olvasok, hogy lementett adatokkal fotókkal leírásokkal megy be a user, és sokadikra nem jó a gép (náluk minden rendben mély teszt után is duma). Azért írom csak, hogy készülj fel. Remélem a kolléga gépét vagy megoldják, vagy cserélik, mert már nézni is rossz.Én lehet gatyára teszem a 3 év Asus garanciámat és elviszem majd egy normális értékelhető Budapesti szervizbe ezek helyett.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34490 üzenetére
Nekem is még bőven szolgál az asztali aztán majd meglatjuk hogyan alakul a piac, de mindig van valami. Egy jó series x még ott a polcon ha bármi van. Az egy időtálló dolog még. Néha amúgy elgondolkozom bekapcsoljam e az én gépemet is (A17). Minden patent, minden tökéletes már-már túlzottan is. Nincs szoftver hiba , hűvös, gyönyörűen dolgoznak a ventik, egy élmény. De ezzel az erővel tarthatnám vitrinben, néha port törlök és konstatálom minden rendben. Az se szép karrier. Az értéke meg szépen csúszik lefelé idővel.
Szóval bennem van egy félsz, hogy mivan ha.
Az a bizonyos szerviz meg, ahova vinni kéne adott esetben ..azt inkább nem is minősítem. Bár az lenne hogy egy-egy gyártósoron elbénáztak valamit, és idővel ez korrigálásra kerül. Minden esetre az AMD-vel több elégedett vagyok -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34479 üzenetére
Nincs még egy éves ez a ROG Strix? Atya ég mi megy Asuséknál. Hibaszázalék mindig is volt, mindig is lesz, de ez már durva. Nem látják a központban, vagy az importőrök nagykerek nem adják le a drótot az anyacéghez, hogy helló csávók , mennek gatyára a cuccok
Szerk: Büszkén írták magukról korábban weboldalon (ha még megvan), hány csilliárd alaplapot gyártottak le X vagy Y év alatt. Hol vannak most ezek a csilliárd legyártott alaplapok utáni tapasztalatok? HOL?!
Ez az anyaghiány meg egyéb körülmények csúnyán tönkretette a gyártási minőségeket.
Jó, régen is volt mit köpködni, de ennyit nem. -
HartgeH3-2.8
addikt
A DASH úgy látom főként design-ban tér el, kicsit könnyebb is , de úgy kb hasonló a társaihoz specifikációban. Első ránézésre. Nekem a DASH amúgy nem jön be annyira. Igen az "A" TUF-ok nehezebbek , de nem sokkal.
Ugyan ilyen procim van, azt mondhatom bivaly, 8 mag 16 szál nincs kérdés, úgy konvertálta a videóimat melóba mint a kés a vajba. Mondjuk ebbe a több szálas, több magos történetbe az AMD mindig is élen ált. Én több tesztben is felfedezni véltem, hogy több ponton verte a procim az aktuális intel ellenfelét, ami azért jól esett. Persze volt ahol az intel. Ilyen ez.Délutános vagyok, melóba átnézegetem amiket linkeltél , mindegyik jó igazából, és egy belépő szintű dedikált gpu is van bennük. Mennyi a keret amúgy max? bocsánat ha már írtad.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #34447 üzenetére
-
HartgeH3-2.8
addikt
Belépő TUF A15 (2022), de ha teljesen mellékes a játék akkor tényleg jó a kolléga által említett verziók közül valamelyik mert egy fapad CSGO-t elvisz egy iGPU is manapság
Sajnos a korábbi F sorozatok elképesztően sok hibát generálnak. Agyig tömve a külföldi csoportok Wifi modul hibákkal, nincs wifi elmegy a wifi, hardver hibák tömkelege stb. Mi meg az A szériások élünk mint Marci hevesen. Fújnak is ránk rendesen. (Igen ROG/TUF házon belül).
Más (hogy végre én is írjak egy problémát): Jött egy ilyen Dolby frissítés a rendszerhez (W11), rendszeresen feldobja, hogy állítsam be. Ezzel nincs is semmi gond, még nem állítottam be mindig kinyomom. Viszont windowsban mindig feldobja mint update hogy Audio Control frissítés elérhető. Leszedem, restart, majd ismét feldobja. Lehet be kéne konfigolni ezt a sz*rt neki? vagy beragadt az update? Egyértelmű windows oldali persze.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nekem a Dash kakukktojás. Nem kimondottan látok külföldi csoportban hibákat. Viszont az F kerülendő főleg a 2022 előtti. Érthető hogy jobban tetszik baromi jó design. (Ha irodai gép, de azért játszanál is az onnantól nem irodai gép szvsz). Szerintem egy belépő TUF-ot nézz ha belefér a keretbe. Én is dolgozom a géppel de üres órákban megy a dayz meg a Company of Heroes
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Pyttawrx #34433 üzenetére
Én úgy tudom az akkor van ha ellentmondott a másik fél, és nincs megoldás. Nálam legalábbis szerencsére sosem volt békéltető, mert a fogyvédelem/vásárlók könyve hallatára varázsütésre hirtelen születtek megoldások amit megelőzően hónapig nem, vagy még a tinta meg sem száradt a papíron, vittem oda, már ellenjegyezte a boltvezető, és azonnal jött a kompenzáció felajánlása sűrű elnézések közepette. Persze nem mondom a fellépés se mindegy. Nem asztalt kell borítani, de ha látják valakin, hogy tutyimutyi, elmennek a végsőkig.
Természetesen videókkal, screenshotokkal, lementett logokkal mindennel kell "felvértezve" lenni.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Norbi887 #34430 üzenetére
Gyakorlatilag kuka az egész F széria, de hogy az F15 az, az szinte biztos. Ha nem pénzt kapsz vissza akkor A15 vagy A17 , és 2022!! Tudom rajtad nem segít, de én napi szinten nyúzom melóba, otthon, barátnőnél. Az ég világon semmi gondom nincsen.
Hibás az a széria.
Ütni kell a vasat, ha nem cserélnek, szerviz és vásárlók könyve. Szépen részletesen okosan előre írd meg. Nincs sok hely a lényeget, és érthetően. Vásárlók könyvére fognak mozdulni, mert nem érdekük fight-olni a hivatallal vagy büntit kapni. Persze azért békéltető testületre még némileg készítsd magad, de nem jellemző. A harmadik kör után se jó panaszkönyv, fogyvédelem. Nagyon sajnálom, aki eddig itt F15-el járt annak mind gatya lett.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Norbi887 #34351 üzenetére
A harmadik szerviz után jogszabályban leírt lehetőséged van teljes cserét kérni úgy tudom, de keress rá az a biztos.
Erősen szubjektív vélemény lesz:
Mindenképp W11 ha laptop. TUF csoportban , külföldi fórumon, laptopos haveroknál állandóan hallgatni a rinyát ez nem megy hol a wifi ez nem jó. Akinél W11 van bekapcs használ örül kész. Senkit nem akarok ezzel megsérteni asztalin mai napig W10 van és imádom. Lapin viszont annyira minden W11-re van fókuszálva szvsz, hogy ott sztem az a tuti. Szigorúan privát tapasztalat.Kérlek feltétlen írj milyen lett a teszt
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #34346 üzenetére
Szia
F szériát semmi esetre sem. Amivel jóval KEVESEBB hibaszázalékban lehetsz eredményes az az "A" széria! Én A17-re váltottam és tökéletes. Szintén F szériából szívtam meg és kellett gariba cserélnem. Van akinek 72 óra van akinek egy hónap teljesen mindegy.
Mindenképp ha TUF akkor A15, A17!
Ezt külföldi fórumokon is egyre jobban beismerik
Szerk: Egyébként a 2022-es "A" modelleket nagyon szépen át is dolgozták, hűtésben. Ragaszkodnék a 2022 szériához ha találsz náluk. Megéri. -
HartgeH3-2.8
addikt
Viszem melóba is a gépet, szerencsére jó szellős irodám van. Nem volt nálam hűtőpad. Mondom egy ilyen letépős tömb segítségével szépen a seggénél alátámasztok ahogy sokan javasolják. Volt pár üres órám, sehol senki mondom tolok egy kis játékot. Azt vettem észre PAD nélkül is magától hozza az általam elvárt adatokat. Igaz "csak" 1080p/60fps de pad nélkül is 60 fok konstans, olyan 1800-2000 fordulaton, ez még 50% sincs. Persze paddal nyilván kevesebb és hamarabb hűti vissza idle-ben. Most visszahűtéshez használtam a manual módot az általam konfigolt értékekkel. Játék alatt hagytam ő döntsön perfomance módban. Hibátlan kombó. Gyakorlatilag a világból kimegy így.
Plussz egy hatalmas piros tapasztalati pont a kis Asus-nak. Szépen csendben duruzsol, 60 fok, a játék pedig tükörsima fluid. Ezt vártam a pénzemért.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
rothfb #34338 üzenetére
Én eddig 30 év alatt minden gépemen rögtön az alvást , hibernációt kapcsoltam ki elsőre egy szűz win telepítése után, így nem érzem át a problémát, DE talán egy WIN re-install?
Hátha.
Szerk: Én írnék az Asus supportnak, hátha tudnak valami okosat, (ha már volt akkor bocsánat), a hivatalos szervizbe csak végszükség esetén add be. Nevetséges amiket ott olvastam véleményeket róluk. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
rothfb #34323 üzenetére
A17 (2022) Win11
A néha fel fel ébredés nálam is van, de engem nem zavar még örülök is neki, hogy jelzi még itt van. Igaz nálam ritkán kell az alvás mert vagy használom vagy nem. Ha úgy marad véletlen, akkor néha magától felvillan a bill és mutat egy órát, aztán vissza alszik. Szerintem ez Asus specifikus, nekem bejön.
Armoury Crate-ben full energy saving módban aludnia kellene pedig inaktívitás esetén. Bal Shift nyomva tartva, kikapcsolás, teljes leállítás. Hátha egy full shut down gyógyír. Szerintem az Armoury Crate bírálja felül.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
tothbe #34305 üzenetére
Akkor csak nem marhaság amit a My Asus szoftver felajánlott, hogy tartós hálózati működés esetén kapcsoljam be a maximum 60%-ig töltést. Ezzel kímélni tudom az akkumulátort.
Pedig a modern kor embere azt mondja már nem kell a kezdeti 3x16 óra sem, és ezeknek az új akksiknak már mindegy mert "okosak". Ezek szerint mégse.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Norbi887 #34300 üzenetére
Nos sajnálom a dolgot. Gyakorlatilag az F15 széria kuka. Ha ki tudsz harcolni egy "A" sorozatot azzal nem lesz gond (nekem se volt azóta sem). Teljesen érthető a csalódottságod, talán ha drasztikusan esnek vissza az eladások és nyakukon maradnak a termékek mint majd nvidiánál aki túl termelt, akkor hátha észhez kapnak. Persze igen ez nem ROG, ezt nekünk tudni kellene, de ezzel együtt sok a hiba. Gondolkodtam én is eladjam és vegyek egy Lenovo-t.. elég volt felmennem a külföldi lenovo topikba és rögtön el is ment a kedvem. Itt fényesre van nyalva a lenovo de ott sem fenékig tejfel. Dell.. ugyan kérem, max USA-ban, ott van minőségi szint. Mi maradt még. Acer? Gyufát nem bíznék rájuk. MSI talán, de sárkányékat nem ismerem. Asztaliba nálam 10/10 a sárkányos brand, notiba nem tudom.
Gyakorlatilag nincs alternatíva.
ja de Alienware 800 szoros áron. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Norbi887 #34291 üzenetére
Nekem 72 órás rémálommal indult , azóta is imádom a cuccot. Talán van már 3 hónapja h nyúzom. Patent a cucc. SSD-t kellene bővíteni, de oda be nem adom az zihher..
Kérdés:
Az alvó módos "üzem" miért annyira fontos? Amúgy is kell, vagy csak a teszt végett? Dobozodat vissza kaptad? (Eredetit) , Fedlapod nem gányolták össze?Windows Store (fehér bevásárlókocsi), windows Update, valamint Armoury Crate updates, valamint MY ASUS applikációban is nézz meg mindent le van e frissülve. Fontos lehet. BIOS egyszer csak automatán gondol egyet és frissít. Azon se lepődj meg
My Asus-ba néha csinálj vagy egy komplett vagy egy specifikus tesztet én ventit szoktam, memóriákat. Ha pipa, minden faxa ötös.
Armoury Crate perfomance mód (ezt kivesézhetjük melyik a legjobb) nekem van egy bevált.Egy képet majd tolhatnál a masináról , alig van TUF márkatárs
Innentől boldog használatot kívánok sok örömet. Olyan mint a mostani mercik, amikor tökéletes akkor baromi jó (és tényleg).
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Norbi887 #34267 üzenetére
Pontosan ugyan így jártam én is , csak én 3 napon belül észleltem a hibát, és ütöttem a vasat, meg a jogszabályokat ameddig forró volt.
Innentől már csak jobb lesz, belefutottunk.Amit nem értek: VAN HIVATALOS Asus központi szerviz, miért nem ott csinálják ezeket?
Utána nézek ennek a cégnek, érdekel.
Én mindenképp várom a jelzésed, és örömmel fogadok egy TUF márkatársat végre patent motyóval
Onnantól, hogy tökéletesen fog működni nagyon szerethető cucc bárki bármit is műanyagozzon ide meg belépőszintezzen oda! Stream munkákat végzek, munkába alkalomszerűen hordom, otthon vágok vele Adobe Pro. Bnőmhöz hurcibálom, és nem low end sz**okkal toljuk. Úgy hogy nekem pampoghat bárkit bármit, most már nem érdekel.Welcome drink.
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Norbi887 #34238 üzenetére
Gyári visszaállítás már volt? Én azzal kezdenék elsőre. Az F15-el én is szívtam, egy hulladék volt az egész. De gyak nulladik perctől gyári hibás volt. Küldtek egy másik típust, szériát azóta is hibátlan. Pedig otthon, munkában is használom. Ahogy KH is mondta, ki kell fogni.
Szerk: Ja hogy néhány napja, nem hónapja. Elnézést félre olvastam. Nekem is 72 órám volt az azonnali cserére, nyúztam is rendesen 72 óra alatt. Zéró hiba. Onnantól annak mennie kell.
Nincs mese akkor szerviz.Amúgy nem értem, hivatalos Asus garanciád van, miért nem a nagy testvérhez viszed official? Én a sufni szervizbe biztos nem vinném. Kötelez rá a bolt mert azzal vannak szerződésbe vagy mi? Három év teljeskörű ASUS garid van. Kit érdekel a FixDirect?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Visszatérve BIOS update gondok:
TUF vonalon érdekes még mindig 312 verzión vagyunk..
Hiba nincs. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Norbi887 #34166 üzenetére
Az nem FX516PC? Mondjuk mindegy , csak kérdem
Nem tudom eleve Apple termék hogyan mókolható windows eszközzel egyáltalán?Nem csoda ha kékezik, én még egy MSI After-t is óvatosan teszek fel. Ez nem a gép hibája, a szoftver akad össze.
Ha minden rendben nem kell clean install, használd. De kalkuláld bele, hogy az a BT driver okozhat galibát. Feltétlenül kell az az airpods oda?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
zsepii #34118 üzenetére
Pl a GA402RK-L8150W ugyan az Asus ROG oldalán listázva van, de a vásárlás gomb az offline alatta. Árukereső nem találja. Szerintem ez még annyira új, hogy várni kell. Gyakorlatilag én is vártam ameddig legyártották, nem vicc.
Szerk: Asus support, nagyon rendesek elmondják majd mikor tudod előrendelni. Durva egy világot élünk, hogy ilyen eszközök után is kapkodnak
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Pyttawrx #34113 üzenetére
Ha ilyenkor összeakad mint a kollégának, akkor miért nincs egy legutóbbi helyes beállítás vagy default mód?
Én úgy értelmeztem annyira összeakadt, hogy nem megy a gép, de lehet félre olvastam. Én nem mindig hagyom hálózaton néha dolgozzon az az akksi
Simán van, hogy kicsit járatom, és aztán kapja. Amúgy is csak 60%-ig tölt vissza.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Amúgy sunyi igen, mert restartot kér, és egyszer csak hopp BIOS és már csinálná is. Asszem rákérdez biztos akarom e.. Amúgy ha már ennyire mekafull automatizált az egész rendszer (mert az), akkor miért nem érzékeli, hogy bocsi haver nem vagy hálózaton?!
Amúgy ezeknél, hogy van a clear cmos? Ugyan úgy elem ki, vagy egyéb módja nincs? BIOS reset kéne oda.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Az úgy kemény ha így letérdelt a rendszer. Én úgy emlékszem 310 körül járok, de nem mernék rá fogadni.
Igaz én TUF vonalon vagyok. Az a baj, hogy annyira automatán jön a BIOS is lefele, hogy kettőt pislantasz, és már rögtön bent is van. Biztos lehet offolni, de ilyet minek
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
SshaarK #34090 üzenetére
Elő elő forduló hiba az armoury crate-nél (bár ritka), hogy hasonló probléma van. Ha szűz windows van fent, és minden driver up to date, akkor az Asus oldaláról szedd le, és mondjuk egy revo-val pucold le előtte.
Most jött ki a legújabb verziós Armoury Crate, lehetséges mivel több ideje nem volt használva összeakadt. Szépen át lett dolgozva, több dolog is változott. Turbo mód amúgy miért kell vagy szükséges? Bővebben.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Runner_fxr #34050 üzenetére
Köszi az infót.
Lényeg, hogy sikerült
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Runner_fxr #34042 üzenetére
Érdekesség gyanánt, honnan jött végül a megoldó driver? Az ember azt gondolná W11 érában már nincs olyan, hogy hiányzik egy driver
-
HartgeH3-2.8
addikt
tomp: Na igen a régi szép időkben mennyi mindenben sokkal másképp volt. Ahogy titeket olvaslak a gamer topikban, jóval több lehetőség volt laptop fronton is korábban.
--ka :
Jogos tényleg, a papír szívószál meg nem bír ki 8 percet ameddig megittam a zeró fantámat
Én is csodálkozva bámulom, hogy (jó én TUF-os vagyok maradjak csendben), de bakker belépek a BIOS-ba, és gyakorlatilag NULLA hozzáférésem van a gépemhez. Néhány adatot látok nesze jó jó nem nem. Megdöbbentő. Eszemben nem lenne úgy mondván piszkálni, csak érdekes. Ilyen Advanced módot se találtam mondjuk ilyen experiensed userek részére semmi. Nincs ezzel gondom, csak furcsa.
Tiszta szerencse, hogy "még" az SSD, valamint a memória opcióként bővíthető
Persze ott az eGPU, de bakker nézem egyik másik akkora batár, hogy na neeee..... -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #34035 üzenetére
Sosem értettem miért nem lehetett eddig soha szélesebb körben cserélni a CPU, GPU-t is a teljesen természetes memória, SSD, HDD cserék mellett. Ugyan úgy megvenném a gyártótól, kockáztatom felárasan is az erősebb GPU-t, hogy kapjak egy erősebb gépet.
Nem hiszem, hogy technikai akadálya lenne.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #34028 üzenetére
+1 Hagytam vissza merülni, azóta csak 60 nem tudom számít e valamit, remélhetőleg igen. Mivel úgy is 99% hálózatról megy, mindegy is.
Régi gépek: Van egy Samu P35-öm. A filmes virágboltba dolgozik, seedel. Agyon csapni nem lehet. Egy harcos. 24/7 megy. Az ilyen gépek értékek
-
HartgeH3-2.8
addikt
Jogos
Különböző igények, különböző felhasználási területek
Egy mobil klíma nekem is tervben van. Nemrég költöztem. Eddig olyan 26-27 körül el voltam egy torony szobaventivel, de most már lépeget bele a 28-ba. Viszont jó hallani, hogy 0-24 megy gond nélkül, és még mindig az Asus topikban vagyunk
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #34013 üzenetére
Én elsőre a VP4700 Backpack-et vettem meg. Még alap napi bevásárlásokhoz is elképesztő annyi minden fér bele (iszonyat magas). A 17-es szépen stabilan áll benne kimondottan az a rekesz neki van szvsz. Én a hűtőpad dobozát is belerakom, így kap egy olyan merevséget, stabilitást az egész backpack, hogy gond nélkül bárhova. Ez sok idő volt mire kitaláltam. Védelemnek a gyári "huzatát" használom, eddig még nem szakadt el. Masszívnak tűnik.
Asztalon is ráteszem, hogy ne porosodjon, legalább kevésbé.Tervezem majd azt a másik katonai jellegű hátit is hozzá, de egész jól bevált a backpack.
Nem merem nagyon izzasztani azért döntöttem a FHD/60 mellett, ugye mi az olcsó János műanyag harcosok vagyunk a TUF-nál, (DE) valóban dolgoztak vele ahogy a weboldalán ecsetelik, tényleg foglalkoztak a hűtéssel, plussz rovátkákkal az alján, több hőelvezetés stb. Eddig csillagos ötös.A hosszútáv amire kíváncsi leszek, ugye a gamer noti topikban azt mondják hosszú távon nem fogják bírni ezek a gépek. A garancia miatt viszont nem aggódom. Hímestojásként sem akarom felfogni mert nem a vitrinbe akarom nézegetni, és néha letörölgetni.
Szerintem nálam hűtőpad nélkül gondban lenne a TUF magától.
De csinálok majd egy tesztet csupaszon, hogy mit mérek. -
HartgeH3-2.8
addikt
Aki esetleg hozzám hasonlóan most vett gépet, mik a tapasztalatok?
Hőmérsékletek, teljesítmények, hűtőpad hatékonyság. Ki, miben hurcibássza?
Ami a csövön kifér toljátok az FPS-t, vagy ti is visszakorlátozzátok 60-ra?Kell rá fólia, vagy nem kell mert az is egy plussz nyűg a hőleadás miatt
Minden infó érdekelne -
HartgeH3-2.8
addikt
Nos, értem
Megnézek egy két csideót róla aztán majd meglátom.
Én mindenképp a gyári fapad lemezképről húzom nulláról fel ha majd szükséges. Most egy ideje csak win update van, a My Asus visszafogta magát.Múltkor egész nap diablóztam egy dög meleg tetőtérben cs.ház (anyósomnál). Végig 55 fok, hűtőpaddal. Légkondi még útban. Úgy örültem, soha többet nem játszom semmi mással
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ezért is járatom alatta a hűtőpadot külön , még kikapcsolás után is.
Más:
Drivereket mindent rábíztok az automatákra? Chipset, GPU, Bios
Mert ahogy nézem a My Asus is tesz ám fel rendesen vezérlőket, Windows is.
Ezeket kötelező mindig rányomni, vagy inkább csak ajánlott?Nekem ez az insider kakukktojás. Asztalin is még W10 korszakban bepipáltam, hogy igen szeretnék insider lenni. Szerintetek jött bármikor is bármi?
Szerk: GoodSpeed
Tennék egy SSD-t a gépbe manuálba. De komolyan mondom darázok, hogy elcseszek valamit, Asus-hoz vigyem, vagy megteszi egy minőségi laptop szerviz is? Japán szepukko lesz ha valamit elbarmolok. Végre van egy nagyon jó lapim. Imádom. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #33844 üzenetére
Úgy érted "ne barmold" össze?
Én is erre gondoltam, nehogy esetleg valami történjen egy ártatlan SSD bővítés során.
Lehet beviszem az Asus-hoz, és megcsináltatom, így van kire mutogatni ha bármi van. Remélem van ilyen gyors procedúra esetén megvárható dolog.
Én ott nem hagyom 2 hétre.. -
HartgeH3-2.8
addikt
red13: Jó , de miééé vetted le?
Tök menő, hogy ott figyel egy úgy mondván a "miheztartás végett" matrica
Szerk: Lehet kapni, nem drága, és problem solved.
Szerintem sem lehet a fogyasztó részére kifogás, bár mindenképpen érdekes téma. Az előző laptop esetében ami hibás volt és vissza kellett küldenem, matricákat mindent érintetlenül hagytam, nem regisztráltam be a terméket, nem vettem úgy mondván birtokba (nem laktam be). Az új gép esetében is ezt csináltam, ameddig meg nem bizonyosodtam teljesen arról, hogy minden rendben, és akarom is a gépet. Ezt követően kicsit túl is toltam a matricázást le kellett vennem párat..
Persze a reg mindegy volt úgy is a vásárlás napja számít.
Más: Jól tudom, hogy Asus lapik esetében nem jár garivesztéssel az SSD / Memória bővítése? Mintha az Asus ezt ki is emelné az oldalon a termék profilokon.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Mikulásbá
A másik topikban említetted, hogy csináltál ilyen "szütyőt" védőhuzatot a lapinak amibe belerakod hogy ne karcolja meg a többi motyó a táskában. Én is ilyet keresek, csak a megoldást nem találom. Olyasmit keresnék mint amit pl a HyperX fülesekhez adnak ilyen hordozó cucc puha anyagból.
Van esetleg bármilyen ötletetek erre? Létezik ilyen gyárilag is vajon? Én is nagyon vigyázok a cuccaimra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos fejegységek
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest