- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
válasz
Pyttawrx #34429 üzenetére
Hát ja, sajna nem igazán
És tényleg sajnálom, mert egyébként pedig maga a gép tökéletes lenne, meg tetszene is, de így...
(MyAsus frissítések, Armoury Crate legfrisebb, Intel Xe iGPU + GeForce driverek mindegyike a legújabb, frisssen telepítve, beállítva.) VBIOS Update is jött, azt is ráengedtem.
Mindjárt nézem is neked a levelem.
Hibajelenség: Levél videóval csatolva az Asus számára: Boot/OS BSOD: A legutóbbi szervizelés ellenére továbbra is kékhalált/összeomlásokat produkál a termék, blablabla..(A termék cserét/visszatérítést egyenlőre visszautasították, by the way, pedig direkt beleírtam, hogy lehetőség szerint élnék vele, de még úgy néz ki nem járt náluk eleget.)
Állítólag, mint említettem átesett egy "mély" tesztelésen, ahol volt alvó módból ébresztés, sokszori újraindítás, 3D Terhelés is történt, ők állítólagosan hibát nem tapasztaltak. Állítólag.
Ehhez képest tegnap délelőtt óta van nálam a gép, ülök délelőtt a gép elé, szerintem 10 percet nem használtam összesen, és összeomlott. Onnan tűnt gyanúsnak a dolog, hogy amikor 3D alkalmazást akartam indítani, elsőre az is Errort dobott, miszerint nem látja a dedikált GPU-t, ekkor akartam csekkolni az Armoury Crate-et, nem-e az állított át esetlegesen valamit, de Standard-beállításokon volt az is. Ekkor jött a kékhalál random. Már csak mosolyogtam rajta.
DMP File-t mentettem, BSOD Viewerrel Screenshot-oltam is rögtön azután, hogy újraindult.
(Ui.. Ja, és igen, amit még kérdeztél, teljes alaplap cserés volt a gép első héten)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest