- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
medek3
aktív tag
válasz
alfa20 #15277 üzenetére
Köszi, rákötöttem a samu tv re. így már remekül működik.
Mivel nem akarok egy fillért sem költeni már rá, letéptem a francba a monitort, most úgy néz ki mint egy fullos klaviatúra vagy egy modern commodore64.
drivert nem találtam hozzá, felismeri a noti a samsung monitort, de mint általános PnP képernyő.
monitorok esetében az eszközkezelőből fel lehet telepíteni a saját driver-ét, de ennél a tv-nél nincs csak firmware -
daninet
veterán
válasz
alfa20 #14411 üzenetére
csak mert 3d-ben rajzoltam egy 2gigás 3d-s épületet forgattam és nem nagyon zúgott fel
teszek fel majd játékot (bár rég játszottam) de szomorú leszek, ha csak egy játék kapcsolja be, kellene a munkámhoz is. Lehet így egy Ati géppel jobban jártam volna... azon van kapcsoló -
törölt tag
válasz
alfa20 #14408 üzenetére
Sajnos semmi nem indult. Megakadt a betöltésnél. Sem ASUS logo, sem OP rendszer, semmi. Én is azt csináltam, hogy kivettem a HDD-t, ezzel változást idézve elő a BIOS-ban és így indítottam el. Na erre már reagált. Beléptem és kikapcsoltam. Aztán Win-ben állítottam, most jó!
Amúgy mi az EFI Boot? Mert ugyan tudom mi az EFI, de EFI Boot??? Azt nem tudom.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
alfa20 #14019 üzenetére
Köszi!
Úgy néz ki ilyen noti lesz: Asus X53BY-SX168D
Sokat nem találok róla (USB-k száma, HDMI, stb...), de olyan árban kapom hogy nem is nagyon érdekel.
Az E-450-es porci nem 1.66GHz?
HD 6320, base clock 508 MHz, Turbo 600 Mhz - ez alkalmas 720p-s filmek lejátszására? semmi tesztet nem találok..
-
KáZsé Mestör
tag
válasz
alfa20 #13695 üzenetére
jaja,köszi,aztán én is megtaláltam,hogy nem a bios cuccok között van,hanem a segédprogik között.
Feltettem mindet,működik a winflash is,de végül nem hiszem,hogy megcsinálom a bios updatet.
Rájöttem,hogy nagyon elolvastam a gép leírását sajna! :S
Everestet ráküldtem,hogy mivel állok szemben:
Csak 910GM chip van benne,ezzel meg csak a celeron M-ek mennek.:S:S
Legalább 915-ös lenne,akkor már a pentium M-et is beletolhatnám. :S
Úgyhogy ez a gép megállt!
Viszont a másik:
SIS671-es chipsetes,ebbe vajon milyen procit rakhatnék még?
Most T2330-as van benne. -
cettlee
őstag
válasz
alfa20 #13628 üzenetére
na nagynehezn sikerült felrakni megint, benne volt a realtek driverbe, programfilesbol kellett installálnom. el is indul viszont nem birom müködésre birni. nemtok kattintani semmlyien beállitásra a SM(nem szadomazo) en belül. volt restart meg ujraraktam megint az SM-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest