- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
hali
a 7 eves asus n55sf laptopom ma spontan elkezdett nem bekapcsolodni. volt hogy sikerult reagalnia a bekapcs gombra de par masodperc utan leall a gep. egyszer win-ig eljutottam es a billentyuzet halhatott meg mert osszevissza reagalt a gombnyomasokra. szerintem a bekapcs utan benyomodva erzekeli a bekapcs gombot es ezert all le 4 masodperc utan. bill csere megoldhatja a gondot vagy nagyobb baj lehet? ebayen talaltam 5ezerert billt, a cseret meg tudnam oldani youtube vidi alapjan -
cettlee
őstag
üdv!
Lassan fél éves lesz az N55 laptopom.Többeknél előfordult, hogy a hozzá adott mélynyomo, ami 2,5 milis jack-en kapcsolodik a laptophoz, nem reagál. Sztem egyértelmüen kontakthiba, mert ha izombol benyomom, akkor egy pillanatra megszolal. Ezzel lehet valamit kezdeni? Nincs kedvem honapokig gariztatni az egész gépet.. meghát lehet h nem is garizzák
-
cettlee
őstag
Üdv!
Asus Instant On funkcioval lenne problémám.Elvileg egyesiti a sleep és a hibernálás funkcio elönyeit, de azt atapasztaltam, hogy akksi eltávolitás utáni inditáskor olyan mintha elment volna az áram, tehát bootnál ott a lehetöség hogy csökkentett mód, normál modu inditás stb.
Instant On! calls in the best of both worlds of Zzzzzzz. It can always resume in just seconds like sleep mode but it will last far longer. The Eee PC 1025CE will be able to resume in 2-4 seconds for up to 21 days with the 6-cell battery, while the larger new N-series can do up to 15 days. Even then, if your battery does run out of juice or it’s removed in the mean time, the data isn’t lost like in the standard sleep mode as it’s also backed up to the hard drive for security.
Ez alapján a hibernálofájlbol kéne ujraélesztenie a gépet szerintem
-
cettlee
őstag
válasz
alfa20 #13628 üzenetére
na nagynehezn sikerült felrakni megint, benne volt a realtek driverbe, programfilesbol kellett installálnom. el is indul viszont nem birom müködésre birni. nemtok kattintani semmlyien beállitásra a SM(nem szadomazo) en belül. volt restart meg ujraraktam megint az SM-t.
-
cettlee
őstag
hali! vettem egy n55 laptopot, feltelepitett egy csomo progit, amiket nem találtam hasznosnak letöröltem, köztük a sonic mastert is. utolag kiderült hogy mégis hasznos lenne, mert nélküle mintha romlott volna a hangminöség. az asus driver cdjén viszont sehol sem találom külön a progit. honnan tudnám felrakni? lehet hogy a realtec audio driver pakolja fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged