Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luigi106
tag
Sziasztok. Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Egy K50IN-SX153L boldog tulaja lett a feleségem.Elég sok problémával kellett megküzdeni mire fel tudtam varázsolni az op rendszert a gépre.Belefutottam én is az összes problémába mint Xpinstal-contra sata vinyó, fordított kamerakép, első bekapcsnál valami host felhasználói név jelszó.Sajna ezzel nem tudtam mit kezdeni, és mivel sürgetett az idő, karácsonyig fel kellett rakni az op rendszert, ezért halgattam többek tanácsára és letúrtam az eredeti particiókat,volt egy system,egy Expressgate, és egy harmadik is.Ebből azt gondolom hogy a gép képes lenne az expressgate funkcióra,különben minek lett volna rajta a partició/Expressgate.Letöltöttem egy expressgateSSD alkalmazást, de közben rájöttem hogy valószinü ez nem az ami kell nekem.Ezért kérem a segítségeteket, hogy aki tudja hogy mit kell letölteni és hogy honnan az legyen szives megírni mert én nem találok semmit.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx