- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
luigi106 #12738 üzenetére
Szia!
Szerintem a partíciókat csak akkor piszkáld, ha nem tetszik a jelenlegi 2db elsődleges partíciód egymáshoz viszonyított mérete vagy igényed van egy 3. "nagy" partícióra is.
Ha bármilyen okból picit jobban bele kell túrnod a dolgokba, particionálsz, formázol, telepítesz egy új op.rendszert stb. - egyszerűbb az élet, ha egy külön partíción biztonságban pihennek a fontosabb adataid.
A 100Mb körüli kicsi partíciódat értelemszerűen nem kell piszkálni, az a Win7-nek kell.
A 32bit neked egyértelműen felejtős, mert 4Gb memóriád van, tehát erősen ajánlott a 64bitSzerk.: Jamo80 tegnap elküldtem újra a privit
-
konfar.dani
aktív tag
válasz
luigi106 #9299 üzenetére
A notebook-odon van "ExpressGate" gomb? A program ikonjával van ellátva a billentyű, fölül a ki/bekapcsoló gomb környékén keresd. Szerintem ha nincs, akkor nem tudja a notid az "ExpressGate"-et, hisz egyenesen azt bootolja be, ha megnyomod a gombot.
Emellett az Asus oldalán sem találtam a notidnál az "Utilities" kategóriában.Itt kerestem, ezen belül a 3. fül, "Download" néven. Ha ott vagy, jelöld ki rendszered, majd keresd az "Utilities" kategóriában.
Ha kaptál hozzá egy lemezt, és tudja a géped, azon megtalálod.
Bár szerintem dúrd le az összes partíciót, legyen egy nagy, és azt oszd ketté.
Úgy látom neten, 320 gigás a notid, szerintem csinálj 80 giga helyet a Windows-nak, és a programoknak, a többit pedig hagyd meg az adatoknak. Ha van egy jó Windows a gépeden, akkor fölösleges az "ExpressGate".Bár ez magán vélemény.
Egyébként boldog Karácsonyt!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest