- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
luigi106
tag
válasz
Mr.Skynet #12739 üzenetére
Köszi.
A 64bit-re én is erre gondoltam csak nem voltam benne biztos.
Ami a particiókat illeti,nem azzal van problémám hogy két particióm van, hanem az asus felrak egy recovery particiót,és arra lettem volna kiváncsi hogy azt más használja-e.
Azért köszi a gyors választ. -
luigi106
tag
Sziasztok.
Egy K53SJ-SX144D notebook-ra kellene op rendszert telepítenem.A tanácsotokra lenne szükségem.Telepítés előtt látom hogy van három partició rajta.Egy rendszer és két elsődleges.Szerintetek töröljem és csináljak egyet,vagy kettőt,vagy hagyjam úgy ahogy van.
A másik kérdésem, hogy win 7-ből a 32-es vagy a 64-est rakjam fel.Ez azért kérdéses,mert ha jól látom csak olyan driver lemezt adtak amin csak a 64-es driverek vannak fent.
Előre is köszi a választ. -
luigi106
tag
válasz
konfar.dani #9305 üzenetére
Ha megnézed a 9196 és -9197-es hozzászólást ő is látja az express gate-et, de ha megnézed az asus letöltésnél az ő típusánál sem találsz express gate utilt.
-
luigi106
tag
Kali neked sincs ötleted a 9299-re?
-
luigi106
tag
Sziasztok. Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Egy K50IN-SX153L boldog tulaja lett a feleségem.Elég sok problémával kellett megküzdeni mire fel tudtam varázsolni az op rendszert a gépre.Belefutottam én is az összes problémába mint Xpinstal-contra sata vinyó, fordított kamerakép, első bekapcsnál valami host felhasználói név jelszó.Sajna ezzel nem tudtam mit kezdeni, és mivel sürgetett az idő, karácsonyig fel kellett rakni az op rendszert, ezért halgattam többek tanácsára és letúrtam az eredeti particiókat,volt egy system,egy Expressgate, és egy harmadik is.Ebből azt gondolom hogy a gép képes lenne az expressgate funkcióra,különben minek lett volna rajta a partició/Expressgate.Letöltöttem egy expressgateSSD alkalmazást, de közben rájöttem hogy valószinü ez nem az ami kell nekem.Ezért kérem a segítségeteket, hogy aki tudja hogy mit kell letölteni és hogy honnan az legyen szives megírni mert én nem találok semmit.Előre is köszönöm.
-
luigi106
tag
válasz
huntenseN #9172 üzenetére
Megpróbáltam a w-7-et felrakni azzal nem ütköztem olyan problémába mint az xp-vel.
De amikor eljutottam odáig hogy melyik particióra rakja akkor a következő képet láttam.TOTAL FREE
Disk 0 Part1 37.8 GB 0 GB System
Disk 0 Part2:Expressgate 185.4 GB 184.5 GB Primary
Disk 0 Unallocated 9.8 GB 9.8 GBItt nem tudtam eldönteni, hogy töröljem mind a hármat és csináljak egy nagy particiót,és arra telepítsem a w7-et,vagy másképp kell csinálni.Sajnos ehez a nyamvadt notebookhoz szinte semmi leírást nem adtak.Még azt sem írták le hogy az aksit hogy kell tölteni először.De még egy angol nyelvü manual sincs.De a pár oldalas leírásban pofáznak valami recovery particíóról és hogy azt ne töröljük mert azt már utána nem lehet házilag helyreállítani.
Szívesen veszek minden jótanácsot. -
luigi106
tag
Sziasztok.
Teljesen kezdő vagyok notbook témában.Ma vettem egy Asus K50in-sx153l notit.Biosban beállítottam hogy a dvd-ről bootoljon és beraktam az XP telepítőjét amiről már jó párszor felraktam az asztali gépemre. El is indul tölti be a szokásos meghajtókat, és egyszer csak kiírja hogy vagy vírust talált vagy valami nem tetszik neki és ezért leállította a rendszert. Gyárilag valami linux... van rajta.Most nem értek semmit sem de karácsonyra össze kéne rakni a gépet.Ha valaki már járt így akkor nagyon megköszönném ha leírná mit lehet itt csinálni.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest