Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz Pyttawrx #34509 üzenetére

Az igaz, de ő is rögzítette :D Egyébként ja... értem én, hogy mit mondasz, csak ez egy kellemetlenül drága cucc, és itt a futár spórolt volna magának melót, meg most mi van a kölcsönösség elvével? Minden ügyfélszolgálat elmondja, hogy rögzítik a hívást, én csak a magam védelmére rögzítem. Nem fogom feltölteni sehova, de nem szeretném ha eltűnne a cuccom... Persze hibáztam, mert az átvételi ott eszembe jutott, csak ráragasztotta a címiratot, és elbizonytalanodtam, hogy lehet változott a menet, mert email van, hogy jön felvenni, SMS-ben küldtem személyesen a futárnak csomagszámot, hogy ez és ez vagyok, és várom a címen (ez az ő kérése volt, mert felhívtam, hogy 11-14 óra között mégis mikor fog jön, ez 13:29-kor volt), és akkor mondta, hogy rengetegen hívják küldjem már el neki erről a telefonszámról SMS-ben a címet, és akkor visszahív mikor jön előtte pár perccel. Elküldtem az SMS-t, hívott is, küldte a számot is, át is adtam a dolgot, csak ez az átvételi elismervény maradt le. Van nekem olyan tapasztalatom is, amikor ugye ujjal kell aláírni ... hát volt olyan futár aki helyettem, előttem megtette, mert azzal is időt spórolt, hogy nem nyújtja oda ... szóval változó világ, de ma este ha már bent van a GLS rendszerében, akkor a hétfőig nyugodtan telhet az időm. Akkor átveszem ... utána meg várhatom a laptopot, de tippem szerint ha ott alaplapcsere lesz (mást nem tudok elképzelni, mert szerintem nem kezdik forrasztgatni, és mi más rohadt volna le?) az SSD lenne jó, ha az lenne meghalva (HDS szerint rendben volt), szóval szerintem jó esetben szerdára megcsinálják, esetleg szerdán fel is adják, és talán csütörtök vagy péntek az érkezés ... de nem lepődnék meg, ha csak a jövő hét utáni héten lenne meg... Aztán jöhet az izgalom, hogy rendben lesz e ...

Új hozzászólás Aktív témák