Hirdetés
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
Sziasztok
Lenne egy problémám amire nem tudok megoldást találni ,úgy nézz ki megy vissza garanciába ,de azért elmesélem mi a helyzet hát ha van nálam okosabb és megoldódik.
Pontosan egy Asus X554L ,Bios szerint X555LAB Series
Core i3-5010U
4GB DDR3
Intel HD5500
stb.Lényeg,egyik napról a másikra eltűnt a hang, jobb oldalt lent az asztalnál is ki van x-elve a hang ikon.
Mondom mi a szössz,nézem a vezérlőpultban a hangoknál ,nincs telepített hangeszköz....!
Oké ,eddig nem volt semmi probléma de biztonság kedvéért letöröltem az Audio drivert és újra felraktam,ki próbáltam a régit is ,meg a legfrissebbet is de semmi változás.
A legkomolyabb,hogy az eszközkezelőben semmi kérdőjel sehol,mint ha minden rendben lenne és a hangokhoz csak annyit írt ,hogy "Intel hang" ,most meg illeszteném a képet a ebbe a hozzáoszlásba de már az is eltűnt.....
Biosban minden úgy van ahogyan eddig,nem is volt belenyúlva,most azért csináltam egy resetet és újra tettem a Windows-t,de semmi változás.
Alapból a Windows 10 felismerte a hangot driver nélkül is,most meg se vele se nélküle nuku.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest