Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ba.G

aktív tag

Sziasztok,

Tkp. általános noti (és láma) kérdésem lenne, bár konkrétan egy Asus X54 gépnél gondolkodtam el a dolgon: elképzelhető, hogy van vmiféle (legalább szervizben hozzáférhető) bus, bay, slot, akármi, amibe (nyilván az adott sorozat drágább modelljeihez való speciális) dedikált VGA-t lehet dugni, forrasztani stb.?

Mivel az adott sorozatokon belül annyiféle - hardverben is eltérő - variáns van, nehezen látom be, hogy ennyiféle külön alaplapot gyártsanak, külön készletezzenek stb., így talán ez lehet egy megoldás a gyártónak; kérdés, utólag (netán házilag) bővíthető-e ilyen szempontból. Az USB3.0, HDMI ugye alaplapi adottság, de ezekkel bír ez a sorozat. :)

Konkrétan anyósom részére gondolkodtam el egy akciós X54C-SO377-es gépen (ha jól írtam), i3-2350M CPU-val, integrált Intel HD stb., neki bőven jó, de még jobb (pl. az unokájának ;) ), ha ez a VGA-bővíthetőség létezne... Kérdés persze, milyen áron. Ha tudtok, most még időben írjatok valami elrettentőt (vagy alternatívát 100e alatt), vagy mindenki őrizze meg magának a titkot - vagy hogy is szokták mondani az anglikán papok. ;]

EIK! :R

Új hozzászólás Aktív témák