- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
winfier
senior tag
Itt nem is azon van a hangsúly, hogy ugyan úgy menjen mint egy player, de abban igazad van, hogy egyik sem kiszámítható, de a player a legkiszámíthatatlanabb (ember).
Viszont ahogy írtam (saját tapasztalat) sokan nem tudják a mellettük lévő autót felmérni, így tuti baleset lesz a vége. Ehhez nem kell eyefinity, viszont sok gyakorlás versenyen, mikor, meddig, hogyan kéne ezt bevállalni. Érzésem szerint ehhez tökéletes társ az AI.
-
winfier
senior tag
Azért azt nem mondanám, hogy nem jó semmire. Gyengébbeknek gyakorlásra tökéletes! Megtanulhatják, hogy kell viselkedni több autóval a pályán. Tegnap engem pl. minden verseny első kanyarjában kilöknek, nagyon kevesen tudják felmérni, hogy is helyezkedik el a másik autó a pályán + bizonyos csatában milyen íveken kéne menni és azokat, hogy kell védeni vagy elengedni. Sajnos én azt tapasztalom, hogy sokan nagyon gyorsak időmérőn (egyedül a pályán), de amikor megjelennek az ellenfelek, akkor megáll a tudomány és a normális csatákból roncsderbi lesz. De mindez csak saját szubjektív véleményem.
-
hermanyi
addikt
na kipróbáltam az Online
alap setup kivéve kerékdőlés Lotus evora vagy milyen autó (most mentem előszór vele ) 18 induló 10 körös verseny 10. lettem . Na de kérem szépen Mc ellen mi az esélyem ? De amit észrevettem 10 körre már kell kerékcsere
Akkora a visszalassulás ,hogy szerintem kifizetődő lenne abroncsot cserélni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest