Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz front3r #392 üzenetére

Örülök hogy van tapasztalatod, nekem olyan 6 év konzolos tapasztalatom van és az akadozás tudod melyiken volt a legkevésbé tapasztalt probléma? Wii-n. X360-on teljesen állandó lett a dolog, ps3-on a multicímek még annál is rosszabbak voltak, vagy gta4 ami már boxon is játszhatatlan volt nekem. Majd ugyanez a két gyártó kijött 1-1 új géppel és megint ugyanezeket hallom vissza, most Tőled is. Amiket te említettél már két játék, nos rakd még hozzá a watch dogsot, illetve battlefield multiplayert, de a többi után meg nem olvastam teszem hozzá, lehet van még. Ez már négy játék, gyakorlatilag minden második komoly cím időként akadozik a konzolokon, megerősítve. Ezért nem tudok dönteni mi legyen, hiába volt csodaszép pl gta 4 is x360-on akkoriban, a 25 fps zavart amikor autóztam és leraktam a játékot. Valószínű konzol mellett kötök majd ki, de irritál hogy ez a "minőség" megy, ami sajnos a vásárlóknak köszönhető. Mert amit írsz hogy a fórumok negatívumokkal vannak tele, egyszerűen nem igaz. Sokkal inkább önigazolás féle, jujj de jó a gép dolgokkal. :(

A játékcsere bere is jó dolog volt ameddig egyetemista voltam. Utána már nincs ilyenekre idő, a boltok meg 7-8-ért veszik be a 16k-s játékokat. PC-n egy új cím kb fele annyiba kerül, ha digitálisan, körültekintően vásárolsz. Ha nincs időd használt játékékokkal csencselni, sajnos a kezdeti, elvitathatatlan anyagi előnye a konzoloknak nagyon hamar tova száll...előző generációnál nem voltak ilyen szakadékok a játékárak között, így ott könnyebb volt döntenem ebből a szempontból is.

• Peat;)

veterán

válasz gyuromoj #388 üzenetére

Ez mind szép és jó, csak éppen konzolon sem betonstabil az fps közel sem. Az hogy mit mond a lefizetett média, meg ph!-n Abu az egy dolog, a gyakorlat egyelőre merőben más. Én sem tudom mit csináljak, csak azért írom, néha úgy döntök újra lesz konzol(korábban volt évekig), beleolvasok a topikba, éppen megint nem megy ez meg az online ja és az infamous is akadozik. Utána beleolvasok ebbe a topikba és meglátom a gépigényt :DDD

Új hozzászólás Aktív témák