Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
38h...szoval igazat mondtam, kb 40 ora. jaja
most lettem Lvl 8 asszem, hogy haladtam picit a sztorival. Az elso terulet meg nincs felfedezve, es egyebek...egy masikba eppen beleszagoltam.
En ilyen vagyok, HA valami megfog, akkor rettento alapos es korulmenyes, melazo, lassu tempoju. Stalker 2, 300 ora korul es nem fejeztem be.
Persze a hatranya az, hogy HA a valo elet ugy hozza, esetleg raunok a gamere... akkor nem fejezem be a sztorit.
Engem a Nagybetus jatekelmeny erdekel, nem az, hogy 100% legyen az elorahaladasom a Narrativat/esemenyeket tekintve.
Mas egy RDR2 be rak 1000 meg 1000 orat, vagy egy GTA ba...etc...Maximalisan erdekel a jatekprogram, a legaprobb reszletekig ! Megtapasztalva mindent is. Itt pedig a Lore es a tartalom, a vilagepites megint elkapott. DE En az elozo OW AC jatekokba is, tobb 100 orat raktam.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Britannia és Bagdad után a XVI. századi Japánba utazik az Assassin’s Creed-sorozat, a Syndicate epizódhoz hasonlóan két játszható karakterrel, valamint alaposan megújult játékmechanikával. Lássuk, mit tudnak a szamurájok!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RoadCraft - Fókuszban a teherszállítók
- TCL LCD és LED TV-k
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Jövedelem
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Steam Deck 1TB OLED
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest