- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killerlaca
senior tag
Az megvolt...
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Adott az aláírásomban szereplő gép.
A kérdésem az lenne, hogy kell valamit beállítanom a BIOS-ban vagy hagyhatok mindet úgy ahogy van?Azért kérdem mert van egy olyan gondom a géppel ami nagyon idegesít, hogy néha nem megy a BIOS-ban az óra.
Áramtalanítás után újra elindul. Ezt pár hetente eljátssza velem. És vannak random fagyásaim is. Csak úgy megáll a gép.
Ez lehet összefüggésben a BIOS órával értem ezalatt, hogy valami gond van az alaplappal?
Én a lapra gyanakszom csak hogyan tudom ezt gariztatni mivel ha áramtalnítom elküldöm ott összerakják tuti jó lesz. Ki tudják ők mérni vagy tesztelni, hogy tényleg rossz a lap? Vagy összedugják "hát megy ez" aztán ennyi? Az iponnál van a garim.Előre is köszönöm.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok.
Nagy gondom van. Belehalt a BIOS updateba a gépem. És se kép se hang van most.
Nincs valami tartalék bios vagy vissza tudom hozni az élők sorába valahogy?Köszönöm
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy van egy z77 pro3-mas alaplapom. Az istennek se tudom beállítani rendesen a hangot rajta. Az a gond, hogy ha nem nyúlok hozzá, akkor az előlapi kivezetésen a füles olyan térhatás szerűen szól(mély egyáltalán hiányzik mintha csak magas,közép lenne). Ugyanakkor a gép hátuljába dugott szintén csak sztereó hangszórók így szólnak jól.
Teszek fel egy képet vagy a L vagy a R csúszkát ha lehúzom nullára, akkor jól szól a füles de akkor meg a hátsó kimeneten lévő hangszórónak vagy csak a jobb vagy csak bal fele szól.Tud erre valaki megoldást?
Gondoltam már arra, hogy jumperek rosszul vannak bekötve, de igazából nem tudom ott mi lehetne rossz...Köszönöm
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy van egy z77 pro3 lapom egy hd7850 vga-val a windows alatt van egy PCI egyszerű kommunikációs vezérlő hibám...
Ezt nem tudjátok mi lehet?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest