- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
Killerlaca #4457 üzenetére
Szerintem is új elem, + egy cmos clear az elem berakása előtt
(ha így se jó, akkor mehet vissza gariba)
-
Kernel
nagyúr
válasz
Elméletben lehetne hibás akár a rezgőkvarc is, illetve az oszcillátor áramkörében egyéb alkatrész, ami az időalapot adja.
Más készülékekben találkoztam már kínai rezgőkvarcok hibájával, ami például egy órás rádiónál az óra megállását okozza. Csak az mondjuk bekapcsolásra nem nagyon reagált, inkább kocogtatásra volt érzékeny.
Pár hónapja másik topikban is láttam egyébként ilyen esetet (alaplapos azonnali kérdések, vagy mi), de nem tudni, mi lett vele. Eszerint nem egyedi probléma.
(A rezgőkvarcról mindig az a néphit jut eszembe, hogy sok ember a kvarcórák kijelzőjét máig "kvarckijelzőnek" nevezi. Holott a kvarc csak egy apró alkatrész az óra belsejében, ami a fotón is látható, és az óra pontossága múlik rajta. A kijelző meg LCD.)
-
boz82
tag
válasz
Killerlaca #4460 üzenetére
nekem is ilyen van. Nem állítottam semmit és jó.remélem nem jön elő nálam. . Biost frissítettél ? Én nem . .
-
boz82
tag
válasz
szerintem is elem
-
válasz
Egy elemcserét megpróbálhatsz az alaplapon. Hátha.
mobal,
-
ThodEE
őstag
válasz
Killerlaca #4326 üzenetére
Úgy rémlik van biosos topik ott kérdezz rá szerintem
-
Kernel
nagyúr
válasz
Killerlaca #2320 üzenetére
Ez tipikus jelenség, amikor a fejhallgató közös testvezetéke szakadt, vagy a kivezetés a gépen belül, csatlakozás valahol. Ezért van az, hogy a bal-jobb csatorna különbségét hallod.
Meg kell vizsgálni magát a fejhallgatót is, meg a csatlakozást, ami az alaplapra vezet. A fejhallgatót akár egy elemmel, vagy multiméterrel is ellenőrizheted, vagy valami más készülékben. Vagy valamit rosszul dugtál össze, nem tudom, hogy van annál megoldva.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Killerlaca #1937 üzenetére
A PCI egyszerű kommunikációs vezérlőhöz az IME (Intel Management Engine) telepítése szükséges, ami ugyebár legtöbbünknek egyáltalán nem szükséges. Olyanokat tud, hogy például a számítógép távoli karbantartása, akár kikapcsolt (de nem áramtalanított) állapotban is.
Le is tilthatod az Eszközkezelőben, BIOS-ban én nem tudtam letiltani. Másik két kérdőjel nálam nincs, ahhoz gondolom az Inf driver kellett.
IME-t én is csak próbából raktam fel, egy próbarendszeren. Külföldi fórumokon olvastam ugyan a kérdőjel okáról, csak én is meg akartam győződni:
-
boeing
őstag
válasz
Killerlaca #627 üzenetére
PÜ.
-
boeing
őstag
válasz
Killerlaca #625 üzenetére
Az nekem is ismeretlen,ahhoz még nincsen driver.
-
boeing
őstag
válasz
Killerlaca #623 üzenetére
Ezt fel raktad.? Intel Management Engine driver ver:8.0.3.1427
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest