- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
Üdv..
Na vissza tértem...mert közbe a birtokon le kellett vágni füvet..!
Ott hagytuk abba hogy bios frissítés..!
előzménykén elmondanám hogy utoljára ÉN biost vagy 3 éve frissítettem 1/4 meghajtóról ami akkor keveset tudtam még azt is elfelejtettem.
azt tudom hogy kétféle képen lehet csinálni.. vagy usb vagy win.. inkább maradjunk az usb-nél hogy ne zavarjon össze a többi!
1. na most ha jól emléxem írtad hogy fat 16- ra kell formázni ez ok..és kell gondolom valami keret program és maga a bios..!
2. gondolom a boot sorrendet át kell állítani.. az előbb bele néztem és ott nem láttam a usb opciót.
elárulod hogy hogy is van ez..?3. ha én a meglevő 2.0 biost akarom majd frissíteni 2.80 ha jól emlékszem az az utolsó...minden beállításom amit a biosban csináltam elvész..? tehát jó lenne gondolom megjegyeznem azt a pár dolgot amit beállítottam..?!
-
need
addikt
-
need
addikt
köszi hogy megkéstél privátban...
na de térjünk vissza az első problémára.. csináltam pár képet..és akkor most mondja meg nekem valaki hogy mi hol van..?!??
na ugye ha jól emlékszem erről van szó..
na most ahogyan is írtad én rá böktem..pl. az 500 gb Samura.. ami Sata II
itt amint látod csak ennyit választhatok..
na de van még 2 lemez 1 ssd és egy hita vinyó mind 2-ő sata III
na akkor nézzük meg mit látunk...?na akkor kérdezném hogy hol is van ez a Hot Plug funkció????
-
need
addikt
Win 7 64 bit..
a deszka cuccait a lemezről raktam fel.. nem tudom ott melyiket érdemes cserélni...vagy nem kell vele foglalkozni...?!?
az x-gamernél ott felraktam az eredeti drivert amit adtak..az az is csinálta ez a furcsa dolgot..majd leszedtem és felraktam a legujabbat..! na most úgy tűnik minden jó..vagy is amikor haza jöttem elindítottam és van hang..majd újra indítottam már vagy 2x és még MINDIG van hang... ami jó..de ha nem lesz hang az nem jó és főleg hogy nem tudom hogy miért!
-
need
addikt
Üdv..
megkérdezlek benneteket is mivel..nem kizárt vagy is benne van a pakliban az hogy a deszkám szórakozik..
ASRock Z77 Extreme4 + Intel Core i5-3570KA lényeg a lényeg hogy van 1 új gépem (minden ami kellett feltelepítettem a lemezről ami kelet) az alaplapon van hangkártya de az biosban tiltva van. mivel nekem nagyon megfelel az x-gamer hangkártya..
na most felraktam a legutolsó x-gamer drivert..és működik és és jó is egy ideig..majd 1 újra indulás után nem szol..! olyan mint ha valami letiltaná..!az első dolog ami eszembe jutott hogy a video kártya is felrak valamiféle hangeszközt hátha ez zavarna be..?
de azt letiltottam az eszközkezelőben.. meg is szűnt a probléma..de pár újra indulás után megint csak nincs hang!az hozzá tartozik hogy a telepítési sorrendben először a videokártya driverét raktam fel.. TI 660 Oc)
majd utána a hangkártyát..!mi tiltja le a hangkártyámat szerintetek..???
-
need
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Autós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest