- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
Z77 Fatality Prof. lapban hogyan lehet lekapcsolni az IGP-t?
-
Macka
veterán
válasz
AndrewTdi #411 üzenetére
Nem, csak az alaplapi kimenetre kell dugnod. BIOS-ban engedélyezed, feltelepíted a Vitut, majd a programban is bekapcsolod a működését.
Én a helyedben nem használnám, mert FPS-t vesztel vele, és a rendszer fogyasztása sem csökken (ha igen, minimális mértékben) [link]A fast boot-ot én úgy küszöböltem ki, hogy az alaplap telepítő cd-jéről nem tettem fel a programot...
-
Macka
veterán
Z77 Fatality Prof. van valakinek?
-
Macka
veterán
Asrock P77 Fatality Prof. lapom van. A Win7 az istenért nem megy fel sehogy. Van a gépben 2x SSD és egy HDD. Eljut addig, hogy asztal előkészítése, aztán újraindul, és nem tölt be semmit...
Van tippetek? AHCI engedélyezve. Próbáltam DVD-ről, pendrájvról, de nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest