- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp3rhead
tag
válasz
djculture #64 üzenetére
Vistát ha az életem múlna rajta, akkor sem telepítenék!
Ezért kérdeztem, win7-el működik-e a dolog? ugye vista win7 között maximum teljesítménybeli különbségek vannak, ezért preferálom az utóbbit. És igen, tudom, felfogom az xp helyzetét, de ez van ezt kell szeretnem. Hidd el énis jobban érezném magam a win7 alatt. De most is az egyik partícióra fel van rakva, és nem engedi a videokártyát telepíteni (se eszközkezelő, se ccc). "Talált megfelelő eszközillesztőt, de a telepítés során hiba lépett fel..." vagy valami ilyesmi hibával dob ki. És a beépített wdm-es drivert sem engedi telepíteni, sem azt, amit amd oldaláról letöltöttem 12.6 agp hotfixet (ami egyébként xp-vel gond nélkül megy). ötletek?
#djculture: nem jó a linked :/ valami hibát dob ki.
-
-
DriderG
tag
válasz
djculture #49 üzenetére
Pedig nincs semmi, rendszerhőmérsékletek is rendben vannak... a GART driver-re gyanakodtam, de a hivatalos UDP 5.11 az nvidia.com-ról nem működik rendesen (16 szín és 640*480-nál nem tud többet semmilyen VGA driver-rel, illetve Vezérlőpult alóli eltávolítás során újraindul a gép), ezért most a szokásos AsRock 5.11 van fenn. Az IDE SW meghajtót és az SMBus meghajtót nem is raktam fel, csak az Ethernet driver és a GART van fenn az AsRock All-in-one csomagjából... Nincs valami általános AGP vezérlő XP alá? Mert szerintem Vista alatt volt (vagy más drivert telepített nf3-hoz) és azért működhetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged