- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp3rhead
tag
esetleg egy ilyen step-by-step telepítés friss win7/vista rendszerre? úgy hogy felismerje a kártyát. és működjön minden.
ha nem nagy kérés
-
sp3rhead
tag
válasz
djculture #64 üzenetére
Vistát ha az életem múlna rajta, akkor sem telepítenék!
Ezért kérdeztem, win7-el működik-e a dolog? ugye vista win7 között maximum teljesítménybeli különbségek vannak, ezért preferálom az utóbbit. És igen, tudom, felfogom az xp helyzetét, de ez van ezt kell szeretnem. Hidd el énis jobban érezném magam a win7 alatt. De most is az egyik partícióra fel van rakva, és nem engedi a videokártyát telepíteni (se eszközkezelő, se ccc). "Talált megfelelő eszközillesztőt, de a telepítés során hiba lépett fel..." vagy valami ilyesmi hibával dob ki. És a beépített wdm-es drivert sem engedi telepíteni, sem azt, amit amd oldaláról letöltöttem 12.6 agp hotfixet (ami egyébként xp-vel gond nélkül megy). ötletek?
#djculture: nem jó a linked :/ valami hibát dob ki.
-
sp3rhead
tag
Sziasztok!
Megoldást szeretnék találni a megoldhatatlan problémára (hátha létezik valami unofficial megoldás):
Ez a deszka
+Sapphire HD3850 512MB DDR3 256-bit
+Athlon II x3 450
+4 GB DDR2 KingmaxNos, mint tudjuk, ezek együttesen nem hajlandóak sehogy sem futni xp-32 bit felett. Ezzel az a baj, hogy a gépet így a világon sehogy sem tudom 100%-osan kihajtani, továbbá már nem kell számítani arra, hogy a különböző nagyobb volumenű játék nevek megkapják még a dx9 támogatást, így ideje volna váltani... Win7 alatt már elértem, hogy a GART-t feltelepítsem, de a videokártyát az istenért sem tudom. Eszközillesztő szoftver aláírásának megkövetelésének letiltása megvolt, az os. automatikusan így indul. Végig böngésztem 10 millió meg 1 oldalt, de igazán nem jutottam semmire (lehet rossz keresési feltételeket adtam meg neki)... Én jómagam úgy gondolom, hogy ha nem bios alól vannak tiltva a kártyák, akkor valamilyen úton-módon csak fellehet telepíteni ezt a kártyát erre a rendszerre, és nem csak egy "szabványos videokártya" lesz automatikusan feltelepítve. Szóval a kérdésem, Win7 64-bit, ez a vas, valamilyen hackelős-crackelős módon feltelepíthető úgy, hogy a kártya felismert és telepített legyen annak minden szolgáltatásával (hardveres gyorsítás, agp 8x, stb...)? Vaaagy messziről felejtsem el?
Másik kérdés. Beállítottam a ramoknak az 533 MHz-es sebességet biosban, de ehelyett csak 400-on futnak (eff. 800). Az időzítéseket megtartja. Ötlet? Remélem menthető a dolog.
Bios 3.30, XP SP3 32-bit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Windows 11
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged