- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DriderG
tag
válasz
djculture #49 üzenetére
Pedig nincs semmi, rendszerhőmérsékletek is rendben vannak... a GART driver-re gyanakodtam, de a hivatalos UDP 5.11 az nvidia.com-ról nem működik rendesen (16 szín és 640*480-nál nem tud többet semmilyen VGA driver-rel, illetve Vezérlőpult alóli eltávolítás során újraindul a gép), ezért most a szokásos AsRock 5.11 van fenn. Az IDE SW meghajtót és az SMBus meghajtót nem is raktam fel, csak az Ethernet driver és a GART van fenn az AsRock All-in-one csomagjából... Nincs valami általános AGP vezérlő XP alá? Mert szerintem Vista alatt volt (vagy más drivert telepített nf3-hoz) és azért működhetett.
-
DriderG
tag
Üdv! Nekem véletlenszerű időnként kifagy a kép és újraindul a gép. Van, amikor 2-3 óráig is megy teljes terhelés mellett, valamikor 10 percen belül kifagy. SATA vinyóm van, mit lehet tenni? Kell ilyen átalakító? Mert pl. úgy emlékszem Vista alatt nem csinálta, csak mióta XP van fenn. Memtest86-tal, Video Memory stress Test-tel és 3DMark-kal is teszteltem többször, de a memóriában nem talált hibát, sem a videokártyában. Dupla magos proci van benne, az AMD Dual-Core Optimizer-t is felraktam, a Cool&Quiet-et kikapcsoltam, hátha segít kiküszöbölni az ütközéseket, de ugyanaz a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest