- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz
zsizsef #3876 üzenetére
Beállításkor van ott 3 profilra való mentési lehetőség is, talán ha bevan lőve ,és elmentenéd
Ha rendesen bevan lőve ...
Nekem az 1.80 nem tartja meg a beállított feszt a procihoz (bár egyedi biosom van a 960T miatt), ha áramtalanítom a gépet.Egy elemcsere ? Ha rátudsz mérni , akkor mérd meg mennyi Amper van még benne ! 0,5-0,8 még jó , de ha már 0,3A -t se ad le akkor csere - hiába van meg a 3V , az egy dolog...
-
ebegab92
senior tag
válasz
zsizsef #3796 üzenetére
Nekem is majd 20 fok különbség van a kupak- és maghők között...Nemrég lett újrapasztázva, előtte egy pár hónappal, úgyhogy nem is a pasztával és nem is a coolerrel van a baj (EKL Cold Tower Merlin Edition). Korábban már írták, hogy nagyon tréé-k a szenzorok a lapban, az ért van ez a jelenség
-
-
Pancsermeste
őstag
válasz
zsizsef #3427 üzenetére
Hát látok én a képen ilyen wines húzós progikat, talán azok kevernek be...
Szerintem állítsd be Biosban azt a feszt, amit akarsz, és csak CPU-Z-vel nézd az eredményt. Ott elvileg a droppolt feszültséggel csökkentett értéket kell látnod, tehát a Biosban beállítottnál alacsonyabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest