- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
Nemá ! ha windózt telepítünk , akkor a telepítés végéig CSAK az a HDD vagy SSD legyen rádugval alaplapra ! és lehetőleg az első kettő SATA port valamelyikében legyen . Azt ha felment Win7 - 8 , csak majd azután dugjuk fel egyesével sorban a HDD-ket , ha több is van ! Ne egyszerre , főleg ha valamelyiken van LOGIAI partíció is ! mert az elsődlegesnek nagyobb priorítása van és így a kiosztás nem épp egészséges ... főleg ha cserélgetbe is van vendégvinyó esetén ...
Esetedben tuti BIOS beállítási gond van - mert nem látja az optikai eszközt ! vagy - nem megfelelő SATA portban van stb ...
SATA 0 - a rendszervinyó vagy SSD
SATA 1 - ODDSATA 2 - HDD
SATA 3 - HDD
stb -
_DiEGO_
őstag
Újra megpróbáltam a CMOS resetet. Szerencsére sikerült elsőre és bejött a BIOS. Leszedtem az 1.60-at és felraktam, most fejezte be.
Akkor kérnénk egy BIOS képet és a Storage részről ... valamint a Boot menü -ről, a már megjavult gépről .
Az a vicces, hogy úgy tűnik, akkor csinálja ezt, amikor szabályosan szeretnék kilépni a telepítőből
Egy Win telepítésből miért is kell /kellene kilépni ? a folyamatból nem is ajánlott kilépni vagy csak teszteled a formázási folyamatig ? miértjét is írd meg ... ha meg ujraíndítod simán , akkor a memó nem fog kiürülni és csak galibákat okozol magadnak , ha nem ismered a telepítés folyamatát hogyan is zajlik... ( először is memóriába RamDisk oda másol majd adatokat és majd ....)
-
_DiEGO_
őstag
Véletlen nem Samsung 1TB -os HDD és abból a szériából aminek Firmware frissítés szükséges ?
Szerintem pedig ez nagyon is lehetséges ...
Egy új házra is akkor rakják a tetőt ha már fix stabil az alap ! Abban sem volnák biztos hogy HDD meghalt ... másik gépben mint vendégvinyón Firmware frissítést megtenni -
abydos
aktív tag
-
_DiEGO_
őstag
Fennvan a Pro3 hoz is a friss 1.60 10/18/2012 Instant Flash 3.05MB bios ...
Frissitsd meg , sokkal egyszerübb onnan navigálni és lesz pár új opció is ...A ramokat nemtudom hogy raktad be , de nem egymás mellé kell, hanem 1-3 vagy 2-4 foglalatba . Azt sem tudom , hogy mi lehet nálad beállítva , csak gondolom minden Auto állásban lehet .
Amikor kikapcsoltad a gépet , ahogy megnyomod a startot induláshoz azonnal nyomkodni F2 - öt
BIOS eléréséhez ... restartból szinte lehetetlen
Indulásra BOOT -nál HDD-t tedd elsőnek ...NE az optikai egységet !
A KÉK usb3 portokba sem egér sem bill-t nem dugni ! Az csak windóz felállta után életképes ...
Ha nem segít a CMOS , akkor vedd ki a procit és így csinálj egy CMOS resetet , majd tedd vissza foglalatba procit ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest