- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
válasz
Undoroid #15781 üzenetére
...doberman nincs elveszve... csak elhavazva.. (fürdőszoba projekt)
a rádió - mert lehet annak nevezni- igazából nem 1 nagy durranás.. közép.rövid és ultrarövid sávokon vesz(nne). az előnye a tenyérnyi méret, all mode, és az Arduino vezérlés. Tudja az ssb (egy oldalsávos) üzemmódot. de inkább érdekes játékszer mint komoly rádió vevő. általa gondoltam egy kicsit "alámerülni" az Arduino világban - csak épp rögtön beletenyereltem egy hibába... -
doberman
senior tag
Nagyon köszönöm a gyors választ! (weiss-nek is).
ez már 3.0.3 verzió.. elméletileg a gyerekbetegségeken már túl van. akkor marad a szerelési hiba - kalandra fel, elő a forrasztó állomást, végig nézem mikroszkóppal... ja egyébként akkuról megy -mikor épp olyan kedve van. (egyébként többen panaszkodnak egy fb fórumon, de még többen megelégedve használják - megoldást meg nem nagyon írtak)
még1x köszi! -
doberman
senior tag
szervusztok Arduino guruk!
hátha tudtok segíteni egy "műkedvelőnek"..
vettem egy kínai klón (már a kínai dolgokat is hamisítják) [rádióvevőt] aminek a vezérlését a kici kínai Arduino nanoval oldotta meg. [Ez] a firmware fut rajta. a gondom az, hogy néha nem indul el, illetve kifagy, nem reagál a gombokra sem az enkóderre.
ilyenkor csak hard reset-el tudom újra indítani, de van mikor csak a 4-5 resettel lehelhető bele élet - de volt már mikor újra kellett rakni a firmware-t. teljesen kiszámíthatatlani, hogy elindul-e normálisan...
A kérdésem az, hogy van e esetleg olyan debug megoldás ami esetleg kiszürné, hogy a rádió rész bolondozik vagy az Arduino játszadozik?
köszi az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest