- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_q
addikt
válasz
Atti777 #9520 üzenetére
Pedig a videóban is jelzi, hogy kell szabályzó hozzá. Tegyük fel nem kell, itt amit írnak 3-3.3V között használható a lipo. Ez a 0.3V elég kevés a lithium 2.8-4.2 tartományához képest, de még ha 2.8-3.6 V között nézzük ahhoz képest is.
Lehet rosszul gondolom. A segítséget mindenképpen köszönöm.
-
_q
addikt
válasz
Atti777 #9511 üzenetére
Pedig itt is ugyan az lenne a helyezet szerintem, lipo-val. Ha nem viszem 5V-ra a jelet, akkor nem tudom 2.8V-ig kihasználni az ESP-t, mert wifi-vel használva a 3-3.3 V között szerintem kérni fogja, a lipo 3.7V meg ha lemerül 3.3-ra akkor már 3.3 V alatt lesz az LDO kimenete dopout-ot is figyelembe véve.
Ez csak szerintem van így, biztosra nem tudom mondai, hogy sokkal rosszabbul járnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest