- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurencius
újonc
Aha... igen ez. Nem tudom, hogy mi az a #include. Nem volt semmi gondom a kód feltöltésével, az Arduino tökéletesen működik a kijelzővel meg a kamerával.
Lehet, hogy arra gondolsz, amikor elolvastam a kód feltöltésének az utasítását, ott volt, egy olyan kitétel, hogy ezt, meg ezt kézzel másoljam be egy adott könyvtárba, de ha már benne van, akkor nem szükséges.
Hát, most nem tudom pontosan idézni, de ha szükséges, akkor majd előbányászom, és itt majd idézem a megfelelő sorokat.
Fordítás Arduino IDE-ben:Töltse le az összes fájlt
másolja az "src/lib/LiveOV7670Library" és az "src/lib/Adafruit_GFX_Library" fájlokat az Arduino "libraries" mappájába (ha már rendelkezik "Adafruit_GFX_Library"-vel, akkor nem kell másolnia)
Nyissa meg az „src/LiveOV7670/LiveOV7670.ino” fájlt az Arduino IDE-ben
Válassza az Eszközök -> Tábla -> Arduino Uno/Nano lehetőséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Könyvajánló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 - alap
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest