Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Alap dolgok megvannak, tehát számolgatni nagyjából ki tudom, hogy mire mennyi áram jut, mekkora ellenállás kell, csak a tranzisztorok, kondik, ilyenekkel nem nagyon vagyok tisztában Amúgy ellenállás, led, kapcsoló, potméter, digitális multiméter, forrasztás, ilyenekkel szerettem kiskoromban bütykölgetni (általános iskola 6-7. osztályban egyik haverral csináltunk ilyeneket, saját hibákból meg tanultunk, tehát nem számolgattunk, hogy mire mennyi áram jut, csak összekötöttük, világít, kész
de a lényeg, hogy már akkor is érdekelt, ezért tanultam (volna) ilyet). Én távirányítós autót csináltam, igaz, vezetékkel távirányítósat, de ment.
Biciklimre csináltam féklámpát kis mikrokapcsolóval, indexet (sorba kötve a led-eket 1db villogós led-del, így villogott a többi is 
Na, de ne offoljuk tovább a topikot, max. privátba.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- EA Sports WRC '23
- Mobil flották
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- További aktív témák...
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de a lényeg, hogy már akkor is érdekelt, ezért tanultam (volna) ilyet). Én távirányítós autót csináltam, igaz, vezetékkel távirányítósat, de ment.
Biciklimre csináltam féklámpát kis mikrokapcsolóval, indexet (sorba kötve a led-eket 1db villogós led-del, így villogott a többi is 
ekkold