-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
De, ugyanaz a kiosztás. Csak nyilván olyan panelt nem használhatsz külső modulhoz, amin már rajta van egy.
Az UART busz hülyét kap, ha két modult kötsz rá.(#8934) Janos250
A linkelt programozón nincs rajta az a két tranyó, ami kell az invertált logikához. Így az auto letöltés bukta.
Valamint ránézésre a 3,3 voltot valszeg feszültségosztóval állítja elő egyéb hijján, ami meg hááát...
Azok a 0603-as ellenállások nem úgy néznek ki, amire szívesen rákötnék akár csak 100 mA-t.
Az 1/10W-os korlátjukba legfeljebb 68 mA fér bele 1,7V-os drop-nál, ezzel meg nem biztos, hogy meg lehet hajtani egy ESP32-t. (Nem jártam utána.)
Szóval az UART kommunikáción kívül konkrétan semmire nem jó.
A devkit panelje meg semmivel nem kerül többe, vagy talán még olcsóbb is mint egy tisztességes FTDI programozó. És szerintem bekötni is ugyanannyi, mint egy FTDI programozót: usb az egyik végén, dupoint a másik végén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- eBay segítség kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- MSI CYBORG 15 A13V
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest