- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Tudom, írtátok már pár hete/hónapja nekem, hogy bátran vegyek, vettem is, és jó is.
Most egy Megán gondolkodtam, mert amit írtam (elég sokat
) ide, hogy mit szeretnék csinálni, ahhoz ha nem mátrix-szal csinálom a ledeket, hanem minden szót (valamelyik 2, valamelyik 7 betűs) külön portokra kötök, akkor kellett volna hozzá a Mega a maga (micsoda szóhasználat
) rakat portjával. De így mátrix-szal nem kell külön vennem olyat, de ez már nem ide tartozik.
Amúgy Megából SainSmart-ot találtam, ami a legolcsóbb volt, de azt is 3,5k körül láttam csak. Ennél olcsóbban vett már valaki, vagy találtatok?
Már jó pár dolgot rendeltem ebay-ről, és eddig hálaisten ami nem jött meg, vagy rossz volt, mindig vagy küldtek másikat, vagy csak azt az alkatrész, ami hibás volt, vagy visszakaptam a pénzt, úgyhogy sosem volt gondom nekem az ebay-jel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest