Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Karácsony másnapján tiszteleg a Honor a Windows RT előtt
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
Janos250
üzenetére
A lényeg annyi volt, hogy az NRF51 SWD-n keresztül flash-elhető (elsőre felületesen néztem utána, és azt hittem elég egy USB-Serial átalakító, de üresen azzal nem tud mit kezdeni) úgyhogy a MicroBit-ről ezt az SWD vonalat vezettem át a kis modulra. Sajnos ehhez a MicroBit-en található NRF51 SWDIO vonalát meg kellett szakítani, különben könfliktusba kerül a két chip. Jó szem kell hozzá, de egy forrasztással úja összeköthető a vonal.
Ma kértem kölcsön egy Raspberry Pi-t is, meglátjuk azzal is tudok-e rá írni a fenti leírás szerint, és akkor nem kell a nyák megszakítással szórakozni, de elvileg bármilyen SWD kompatibilis flasher használható hozzá, csak azok is többezer Ft-ba kerülnek, úgyhogy ennyi erővel a MicroBit még némi pluszt is ad (pl. szenzorok), amellett, hogy SWD flasher is lehet belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen TV-t vegyek?
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Motorola Moto G31 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold