Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Hirtelenjében nem teljesen tekintem át, de:
1. A webPage stringet feltöltöd a setupban. Utána a loopban adogatsz hozzá még valamit. Akkor az folyamatosan hízni fog!
Én - ha hasonlóan akarnám csinálni - , akkor a server.send-ek előtt készíteném el az aktuális stringet.
Pl.:
webPage2 = webPage;
webPage2 += "<h2>Input is HIGH</h2>"; (itt persze if-el, de azt nem akartam leírni)
server.send(200, "text/html", webPage2);
2. Én a delay-t a loopba tenném.
3. Én a server.send-et a végére szoktam rakni (ahol most a delay van), de ez nem hinném, hogy számít valamit
4. Én szoktam a web lapnak fejét, törzsét csinálni, bár a mai böngészők nélküle is elfogadják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold