Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Csak érdeklődnék ki melyik IDE verziót használja? Régebben próbálgattam az 1.5 bétát, aztán maradtam a bevállt 1.05-nél, de a hét végén nagyon megszivatott, egy gps sebességmérő/logger kapcsán.
(konkrétan az SD kártyára való iráskor megfagyott a nano..)Ma reggel kinomban feltettem az 1.63 IDE-t, átforditottam a sketchet és ezzel most úgy néz ki megy.
Most hirtelen ott tartok, ahol 3 napja akartam.(ja az 1.61 IDE-t már egyszer letöltöttem, de nem tettem fel, persze azzal kezdtem, ami állandóan szemetel w7 64 bit alatt, pl, menüre kattintva eltünt a felirat, stb, de az 1.63 ban ezt még nem tapasztaltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Formula-1
- LED világítás a lakásban
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest