Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Üdv!
A microsoft oldalán találtam egy király kiindulási pontot [link]
Itt körülbelül arról van szó, hogy az Arduino valamilyen kapcsolaton keresztül kommunikál egy host PC-vel. A host PC-n fut valamilyen alkalmazás, ami adja az utasításokat az Arduinonak. Ez azért vonzó, mert windows 10 környezetben nem kell portolni az alkalmazásokat, és pofon egyszerű összerakni egy alkalmazást mondjuk telefonra. Viszont ebben az esetben a kommunikáció csak BT-re vagy Wifire korlátozódik. Itt akadtam el, hogy egy ESP 8266-01-es modult rá lehet valahogyan venni, hogy úgy tudjon működni, mint egy wifi shield ?
Valahogy úgy kellene működtetnem, hogy egy láthatatlan réteget hozzak vele létre az Arduino és a host PC között, ami csak az adatokat továbbítja. A Micorosftnak megvan erre a library-je a hivatalos Wifi shieldhez, ami a Standard Wifi Firmata névre hallgat. Nem tudom mennyire érthető az, amit kifejtettem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Whisky topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Call of Duty: Black Ops 7
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Canon EF & EF-S objektívek + K&F szűrők
- Canon 90D + 2 akku + portré grip
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold