Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Még mindig fogalmam sincs merre felé induljak. Nem szoktam hozzá, hogy 8-10 alternatíva közül kell választani. És igazán azt se tudom mi alapján válasszak.
Fizetősök és a korlátozott működésű demók szóba se jöhetnek.
És az se volna baj, ha natív Windows program lenne, esetleg egy Java futtatókörnyezet még belefér, hisz az szinte amúgy is fent van a legtöbb gépen.
Olyan kéne, amit annyira egyszerű használni, mint az Arduino IDE-t. Vagy ha ennyire nem is, de kezdő barát.
Nem szeretnék olyan komoly fejlesztő környezetet sem, ami vetekszik komplexitásban egy CAD-del, mert hetek mennének el csak a felület megtanulására. Felesleges időpazarlás diy hobbi vonalon. És bele is törne a bicskám. Solidworks se ment autodidakta módon tanár nélkül...
Szóval ötletem sincs mit használjak e helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold