- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Netfone
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #4080 üzenetére
Néztem én a forráskódot, de tele van Klingon tájszavakkal.
Korábban linkeltem egy oldalt, ahol megemlítették, hogy pl a pwm frekvenciájának a módosítása hatással van a delay, millis stb függvényekre, meg gondolom a pulsein-re is, amit a szonár használ. Át is tettem másik portra, ahol elvileg nem okoz gondot, de az infra, ami szintén vmelyik timert használja, pl nem tudom mit csinál, mert pár perc után leáll és nem veszi a jelet. Reset után újra működik. Mitől? Jó lenne vmi oldal, ahol hasonló problémákkal foglalkoznak, de eddig nem találtam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Villanyszerelés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest