-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
szaszyka #3682 üzenetére
azt hiszem kicsit elbeszélünk egymás mellett. az abszolút vs. relatív hőmérséklet közötti különbséget úgy értem, hogy az abszolútnál az aktuális mért értéket veszed, relatívnál pedig a mért értéket egy korábbihoz viszonyítod, ami szerintem nem feltétlenül logikus, mivel ebben az esetben az alapján történne a szabályzás hogy mikor bekapcsoltad épp, akkor hány fok volt, nem pedig az alapján hogy most épp hány fok van. persze valószínű hogy te sem így gondoltad, viszont nekem az alapján amit írtál, ez jött le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 3
- Gurulunk, WAZE?!
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Kempingezés és sátrazás
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged