Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
Ton-ton
üzenetére
Ha visszaolvasol, írtam már, hogy a szervo sajnos nem pontos, legalábbis erre a típusú vezérlésre azzal a lib-el amit használtam nem jó.
2 perc után másodpercenkénti oda-vissza mozgásnál egy idő után driftel. Ha a servo túlszalad a két végponton akkor vagy kihúzza a tüskét a foglalatból és innetől kakukk a vezérlésnek, vagy túl feljebb tolja a tüskét és a végén vagy eltöri a szemen levő műanyag lapot vagy túlfeszíti a szemet a két oldalsó felfüggesztésnél és akkor az fog eltöni. A rosszabbik eset, hogy túltolás esetén megakad a drót a felső "plafonban" és meggörbül a drót és akkor már kis sem lehet húzni. Pofonegyszerű a mechanika: a súly lent van a szem meg 90 fokban merőlegesen ezen, ha a be akarom csukni, a súlyt fel kell tolnom és a forgáspontnál a szem elfordul mintha becsukódna.Tehát vagy max 60 db oda-visszát csinálok és számlálom hogy mennyi volt majd leállok, szétszedem az egészet és újra kalibrálom, ezt nem szeretném. Ezért lett a léptető motor , ami viszont nem gyors. Most marad ilyen és gondolkodom valami update verzióban.
A szemeket pedig fehér fénnyel lehet hátulról (belülről megvilágítani )jól kiemelni ami még ijesztőbbé teszi a szemeket.
A cél az volt hogy megvalósítsam azt amit még mások nem tettek meg ilyen módon, vagy legalábbis én még nem találkoztam consumer termékeknél ilyennel (home made). Ez egy Halloween prop nem több, megpróbálom kihozni belőle a legjobb megvalósítást amit elképzeltem. A feladat úgy is csak annyi hogy ne a sablonos dolog legyen amit már milliószor láttam máshol, másnál hanem egy teljesen szokatlan "ijesztő cucc: egy horror baba"
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold