Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
Undoroid
üzenetére
Köszi mindenki nevében!!
Valamiért én már ismertem ezt az oldalt.
Végére értem a terrárium vezérlőnek is.
[ilyen lett]Meguntam, hogy kvázi szöveges a kijelzőn megjelenő összes infó, inkább nekiálltam grafikusan is megoldani a dolgokat. Vadásztam egy halom ikont hozzá.
A télapó easter egg lesz. Majd csak adott napon fog megjelenni, addig ott nincs semmi.
Nem csak télapó van hanem egyéb is.
A hüllők grafikája valószínűleg már sok a képre és zavaró is. (számomra nem), de most látom hogy túlzsúfolt lett.
Adjatok kérlek egy visszajelzést, hogy inkább anélkül vagy hüllő grafikával lenne átláthatóbb. Nem szükségszerű megjeleníteni.
A többi ikont is próbáljátok felismerni. Csak azért kérem, hogy elsőre értelmezhetőek-e az ikonok.
Minden kritikát szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Titan Quest II
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold