Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
gyapo11
üzenetére
Szia, a változtatás is ugyan úgy megy, mint ahogy leírtam. A törlés után kikapcsolod a szakaszos törlést, és amikor úgy látod, hogy most már törölnie kell, akkor visszakapcsolod, és ebben az ütemben folytatja. A visszajelzés te magad vagy: kicsit esik az eső, bekapcsolod a szakaszos törlést, aztán ki is kapcsolod, majd a törlés után, amikor úgy látod, hogy most már törölhetne, akkor visszakapcsolod és úgy hagyod, és megjegyezte az ütemet. Ha gyorsítani vagy lassítani akarod, akkor is ugyan ez a teendő. Pl. gyorsítani akarod, akkor látod, hogy már törölhetne, akkor csak ki és be kell kapcsolnod, mert az utolsó törléstől eltelt időt méri. Ha lassítani akarod, akkor kikapcsolod, és ha elég eső esett, akkor kapcsolod vissza. Remélem érthető vagyok

Én nagyon szeretem, sokkal jobb, mint a 2 fokozatú vagy potival állítható törlők, mert nem időt kell beállítanod, hanem az eső mértékéhez tudod igazítani a sebességet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Thrustmaster ts-xw bázis
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold