Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- iOS alkalmazások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Szeretnék csinálni magamnak itthonra egy kis interface-t amivel flight simulatorokban a Garmin gps forgógombjait vezérelhetem. Minden megvan, azonban nem tudom, hogy hivják az olyan forgókapcsolókat amelyeket végtelenségig lehet jobbra vagy balra tekerni. Probáltam "rotary knob" vagy "rotary switch" de nem tudom megmondani hogy azok megakadnak e 12 állás után jobbra vagy balra a fotók alapján.
Tudnátok esetleg irányt mutatni mire keressek?
Előre is köszi
Üdv
Breaker
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold