Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Gondoltam, kipróbálom a ChatGPT-t erre.
Már többször próbáltam kíváncsiságból. Általában jó programot írt egyszerűbb dolgokra, de volt, hogy logikai hibát rakott bele.
Most azt írtam be neki:
"Írj egy programot ESP32-re, amivel egy ledet tudok ki-bekapcsolni neten keresztül!"
Ezt válaszolta:
"Az alábbiakban egy egyszerű példaprogram található, amely segítségével egy ESP32 mikrovezérlőn keresztül vezérelhetsz egy LEDet a hálózaton keresztül. A program egy egyszerű webes felületet biztosít, ahol egy gomb segítségével ki- és bekapcsolhatod a LEDet."
Ezt a programot írta:#include <WiFi.h>#include <ESPAsyncWebServer.h>// WiFi hálózati beállításokconst char* ssid = "WiFi_SSID";const char* password = "WiFi_Password";// LED pinconst int ledPin = 13;// Web szerver létrehozása az AsyncWebServer használatávalAsyncWebServer server(80);void setup() {// LED pin inicializálásapinMode(ledPin, OUTPUT);digitalWrite(ledPin, LOW);// Sori monitor inicializálásaSerial.begin(115200);// WiFi csatlakozásWiFi.begin(ssid, password);while (WiFi.status() != WL_CONNECTED) {delay(1000);Serial.println("Connecting to WiFi...");}Serial.println("Connected to WiFi");// Webes útvonalak kezeléseserver.on("/", HTTP_GET, [](AsyncWebServerRequest *request){String html = "<html><body>";html += "<h1>ESP32 LED Control</h1>";html += "<p>LED Status: ";html += (digitalRead(ledPin) == HIGH) ? "ON" : "OFF";html += "</p>";html += "<form action=\"/toggle\" method=\"post\">";html += "<button type=\"submit\">Toggle LED</button>";html += "</form>";html += "</body></html>";request->send(200, "text/html", html);});server.on("/toggle", HTTP_POST, [](AsyncWebServerRequest *request){digitalWrite(ledPin, !digitalRead(ledPin));request->send(200);});// Web szerver indításaserver.begin();}void loop() {// Üresen hagyjuk a loop-ot}Én nem használnék AsyncWebServer-t, hanem csak símát, és nem is tudom eldönteni, hogy jó-e, mert nem használtam még, és most meg kipróbálni nem tudom, de érdekességként beírom ide, hogy felhívjam a figyelmet, hogy hol tart a todomány!
Ha nem tudod, hogy ez:[](AsyncWebServerRequest *request)
mi, akkor Google, C++ lambda
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Assetto Corsa Rally
- Whisky topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold