-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
#68216320 #20339 üzenetére
- Igen, nem ma volt és tévedtem a nevében.
- de minden mást jól mondtam.
- amit osztottam link az usb-s, csak nem nézted meg.
itt van ismét:
- magyar itt
- mint írtam mindenképpen kell neki külső adapter, mert 5V -ről nem mozdul meg.
- itt a floppy meghajtó is, mert ha már kötekedni akarunk, akkor a floppy, az nem a meghajtó. de csak tipp, hogy a 3.5-ös kell neked
- ha jobb minőség kell, akkor sony, ha kaszpsz vhol.
- pci express kártya amit néztem, azon van floppy és ide is, ott ide card -nak írták. De azt nem linkeltem, mert usb-t írtál.
- nem értem miért ellenségeskedtek, semmi rosszat nem írtam, segíteni próbáltam, és hogy huszon év után rosszul emlékeztem a nevére, na bumm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged