Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Én nem tudok mindenre válaszolni, csak örülök, hogy benéztél.

Esp32-n van permanens tár, ami nem EEPROM, de pont ilyen beállítások tárolására találták ki, még a hozzá való library-t is ennek megfelelően nevezték el (Preferences.h).
Én sem tudom, mit kell folyton állítgatni egy termosztátot...
Amikor kazános fűtésű házban laktunk, vettem egy okosabb termosztátot, ahol időzítve minden nap minden órájára be lehetett állítani a hőfokot. Eleinte élveztem, játszottam vele, aztán elkezdtem szépen törölgetni a beállításokat, míg egyszer csak azt vettem észre, hogy mindent kitöröltem és már hónapok óta ugyanaz az egy a hőfok van beállítva. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- SSD kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Warzone
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amikor kazános fűtésű házban laktunk, vettem egy okosabb termosztátot, ahol időzítve minden nap minden órájára be lehetett állítani a hőfokot. Eleinte élveztem, játszottam vele, aztán elkezdtem szépen törölgetni a beállításokat, míg egyszer csak azt vettem észre, hogy mindent kitöröltem és már hónapok óta ugyanaz az egy a hőfok van beállítva. 
ekkold