Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Én nem tudok mindenre válaszolni, csak örülök, hogy benéztél.

Esp32-n van permanens tár, ami nem EEPROM, de pont ilyen beállítások tárolására találták ki, még a hozzá való library-t is ennek megfelelően nevezték el (Preferences.h).
Én sem tudom, mit kell folyton állítgatni egy termosztátot...
Amikor kazános fűtésű házban laktunk, vettem egy okosabb termosztátot, ahol időzítve minden nap minden órájára be lehetett állítani a hőfokot. Eleinte élveztem, játszottam vele, aztán elkezdtem szépen törölgetni a beállításokat, míg egyszer csak azt vettem észre, hogy mindent kitöröltem és már hónapok óta ugyanaz az egy a hőfok van beállítva. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Amikor kazános fűtésű házban laktunk, vettem egy okosabb termosztátot, ahol időzítve minden nap minden órájára be lehetett állítani a hőfokot. Eleinte élveztem, játszottam vele, aztán elkezdtem szépen törölgetni a beállításokat, míg egyszer csak azt vettem észre, hogy mindent kitöröltem és már hónapok óta ugyanaz az egy a hőfok van beállítva. 
ekkold