Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
UNO -t és Nano -t használok.
Az első verzióban ezzel próbálkoztam:void getMinMaxValue(){int sensorValue; //value read from the sensorsensorMin = 1024;sensorMax = 0;uint32_t start_time = millis();while((millis()-start_time) < 200){sensorValue = analogRead(CURRENT_SENSOR);if (sensorValue > sensorMax){sensorMax = sensorValue;}if (sensorValue < sensorMin){sensorMin = sensorValue;}}}Ezt hívtam meg a loop -ból aztán a Min -ből és Max -ból különbséget számoltam és azt szoroztam egy értékkel. Tiszta szinuszos jelalaknál jó is nyilván, csak a fogyasztók jó része nem olyan, ezért szeretném továbbgondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Meggyi001: A kérdés...
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vírusirtó topic
- Autóhifi
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold