- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
#70211840 #18814 üzenetére
Én 3D nyomtatóval készítem a dobozaimat.
Előnye:
Olcsó. Bármilyen soklyukú, alakzatú formát egyszerű megcsinálni, a siftekkel, és a bennük lévő lyukkal együtt, amibe majd a csavarok kerülnek.. A doboz külsejére a doboz anyagából feliratot is lehet csinálni. Az alapanyag kilója 5-10 eFt, fajtától, bolttól függően, de egy ilyen doboz pár gramm.
Hátránya:
Csak akkor olcsó, ha van saját nyomtatód, és saját magad megrajzold a térbeli mintát valami ingyenes tervező programmal. Egy doboz megtervezése egy óra alatt megtanulható.
Nekem a legolcsóbb, legegyszerűbb, lenézett Anet A8 nyomtatóm van, de ilyesmikre nekem bevált. Használtan már 20-30 ezerért is meg lehet manapság kapni, mert cserélik le az emberek újabbakra, jobbakra. Én még régebben vettem újan, kínai WEBshopból, valahol 40-50 ezer Ft között volt akkor az ára. Az újabbak, jobbak viszont már 150-200 ezer, vagy még több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest