Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Janos250
üzenetére
Köszönöm! Kb ilyesmit találtam én is, a
va_arg()-nak meg kell adni milyen típusú paramétert olvasson fel, és visszaadja az értékét. Tehát vagy meg kell adni, hogy hány paraméter van aktuálisan, vagy a legutolsó paraméternek kell pl .nullának, vagy mondjuk nullpointernek lenni, amiből a program tudhatja, hogy ez volt az utolsó paraméter. Azon gondolkoztam, hogy írok egy printf()-hez hasonlóan működő függvényt ami alfanumerikus LCD-re ír, de kevesebbet tud mint a printf (csak egész számot és c stringet kezelne), és cserébe sokkal kevesebb erőforrást fogyasztana mint a sprintf() + lcd-re írás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold