- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
tonermagus #16246 üzenetére
Mivel a mai chipekben - állítólag - ROM-ban van a firmware, reménytelen. Továbbá a régi firmware-ek csak a GPS holdakat tudták használni. Mikor még én is olyan RTK chipet használtam, ami csak a GPS holdakat tudta, napi 2-3 óra volt összesen, amikor lehetett RTK-t használni az egyfrekis vevővel. A mai RTK-s chipek kétfrekisek, és tudják az "összes" nálunk elérhető holdat használni. Így már RTK nélkül is jóval pontosabb értéket adnak, de az áruk 100 $-nál kezdődik, és határ a csillagos ég. A hozzá való antenna szintén 50 $ körül kezdődik.
Én egyébként soha nem próbáltam az M8N-nel RTK-t, csak amikor még az én chipjeimmel macerás volt az RTK, akkor az irodalomból emlékszem ezekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest