Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
Nagyon meg lennék lepve, ha párszáz forintos cuccra több ezer forintos adminisztrációs díj kerülne. Azt írják: sávos lesz.
Szerintem a legtöbb webshop megoldja majd európai raktárból, vagy beépíti az áfát, legalábbis ebben reménykedem. Azt meg sajnos nem tudom, hogy a jövőben mire lesz szükségem.
Azt tudom, hogy bármilyen értékű ellenállásra lenne szükségem, az sosincs éppen itthon. Tudtok javasolni esetleg olyan készletet, amiben össze van válogatva az összes ellenállás, amire ezután szükségem lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Milyen alaplapot vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Assassin X 120 V2
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold